Mikor jön rá Orbán, hogy a nem azzal van a gond, hogy az emberek nem akarnak dolgozni, hanem azzal, hogy nincs hol? Vagy ezzel akarja megmagyarázni azt, hogy közmunkán kívül nem tud olyan helyzetet teremteni, hogy munkahelyek létesüljenek?
"Ha tudná, hogy van hol, akkor nem álmodozna egymillió új munkahelyről."
Ha elolvasod a cikket, akkor benne van, hogy erről már rég lemondott.
Hát ogen.
Az emberek nem képesek, a ""nagyok"" meg ugye "offshore"!!
Elsősorban az országban él úgy körülbelül 500000 ember (nagy részük cigány ) akinek eszükbe se jut hogy dolgozzanak inkább segélyért állnak sorba és inkább lopnak .
Aztán valóban kevés a munkahely és ha nincsen ismerősöd akkor nehéz munkát találni . De előbb utóbb úgy is lesz munkahelye aki keres . Én úgy 1 év alatt találtam munkát .
De még azt a kérdést is fel kell tenni hogy miért is nincs elég munkahely ? A válasz erre az, hogy nem csak Orbán tehet róla ( nem védeni akarom mert elég sok hülyeséget csinál / csinált ) . De jó pár nagy céget megakadályoztak az úgynevezett "zöldek " és így nem tudtak ide építeni gyárakat . Például a Hankook gumigyártót is megakarták akadályozni mondván hogy mekkora füstfelhők és még ki tudja milyen hülyeségeket találtak ki ami nem igaz . Mert meglehet nézni a gyárat és hogy milyen a környezete ( nincsen füstfelhő és még lehetne sorolni ).
Én úgy látom hogy először ezeket az idiótákat kellene eltüntetni utána pedig kedvező körülményeket kéne nekik teremteni és egyből megoldódna a munkanélküliség .
nagyon is tisztában van vele
de amíg neked az a legnagyobb gondod hogy ne halj éhen nincs erőd leváltani, tűzzel vassal megégeti
és megadni neki ami jár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!