Tényleg nagy gond van Magyarországon? Elsiklottak mellettem.
Sziasztok.
Ma beléptem kb 2 hónap után facebookra,és tele van orbán ellenes kiírásokkal,viccelek,posztokkal,linkekkel.
Midnenki írja hogy a világ rajtunk csámcsog.
Engem egyáltalán nem érdekelt a politika...
Nem vettem észre változást.
MI VERTE KI A BIZTOSÍTÉKOT? Légyszíves valaki foglalja össze,mert olvasgattam ezt-azt de nem tudom miből indult?
Dehogyis. Csak ezt nyomja a tévé most.
Nem maradtál le semmiről, nem történt semmi, szerintem uborkaszezon van újságíróéknál. Ill. leértékelték a forintot, erre buktak rá. A nép azt szajkózza, amit az rtl klub, meg a blikk ír
Nem nézek tvt,nem szoktam netezni.. tényleg nem vettem észre én változást,a körök amiben mozgok politika mentesek!
Köszi,hogy írtatok,de légyszi mondjátok meg mi a gond az alaptörvénnyel?(és eddig az miben volt más) és mi lett a forinttal?
Hosszú történet ez, szerintem senki se fogja legépelni neked. Itt a szokásos világvége, mindenki várja a következő választást, hogy egy jót szavazzunk megint.
Szerintem ez az ország több szavazást igényel, kampány időszakban olyan vidám mindenki, elhiszi a sok baromságot.
Hol élsz te, hogy nem vagy képben? Hogy hogy nem nézed a FB-ot, nincs géped?
Még annyit:
Ha most sikerűl elmeszlni a nyugatnak orbánt, és beűltetnek nekünk valami neoliberális formát " akivel úgy néz ki már szemezdetnek" akkor nekünk harangoztak.
"tényleg gazdasági érdekeket sért a magyar gazdaság függetlenségi elképzelései"
Jól látod, gazdasági érdekeket sért, elsősorban pont a magyar gazdaság érdekeit. Amit Orbán csinál ugyanis egy öngyilkos akció. (Gyakorlatilag ami kis piaca van a magyar gazdaságnak, most éppen azt köpi szembe Orbán. Előbb találni kellett volna új piacot, és csak azután szabadságharcot vívni. Egy jó pont Orbánnak: elkezdett keresni, csak éppen egy sem jött be. Ld. kínaiak a nyáron)
Budapesten élek :)
Szoktam gépezni,pl filmet nézek,vagy valami árucikket olvasok illetve tecnikai fejlődéseknek szoktam utánanézni.De kb ennyi.max ennyi.. :)
Egész nap csak sportolok meg alszom,barátokkal vagyok ilyenek.
"érdekelné őket az új alkotmányunk, a demokráciánk, a médiatörvényünk stb."
Kár, hogy a médiatörvényt meg az új alkotmányt már hónapokkal azelőtt bírálták, hogy az MNB függetlenségéről akár egy hang esett volna. Bocsi, ez nem jött be :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!