Tényleg nagy gond van Magyarországon? Elsiklottak mellettem.
Sziasztok.
Ma beléptem kb 2 hónap után facebookra,és tele van orbán ellenes kiírásokkal,viccelek,posztokkal,linkekkel.
Midnenki írja hogy a világ rajtunk csámcsog.
Engem egyáltalán nem érdekelt a politika...
Nem vettem észre változást.
MI VERTE KI A BIZTOSÍTÉKOT? Légyszíves valaki foglalja össze,mert olvasgattam ezt-azt de nem tudom miből indult?
Komolyan az is baj,hogy nem szabad melegházasságot kötni?
Már csak az hiányozna,fúj.
"Egész nap csak sportolok meg alszom,barátokkal vagyok ilyenek."
Te teszed jól, kérdező, lehet kipróbálom az életviteled, kevesebb stressz, kevesebb anyázás, ha nem figyelem a politikát.
A válaszolók mind a Fidesz dumáját szajkózzák,meg néhány összeesküvés elméletet.
Nagy gond van,és nem ok nélkül bírálják a kormányt. Még akkor sem.ha néha túlzásba esnek.
Ne itt akarj objektív véleményeket hallani!
Az Eu-nak a melegházasság kell, hogy alkotmányba tegyük.
Fujjj!
Na ennyit a híresüléseitekről. Az EU már rég cáfolta a melegházasságos dolgot. Csak a jobboldali magyar média agyszüleménye.
Orbán meg igen biztosítást akar. Mi a biztosítás? Hogy pénz van az ország mögött. Ergo pénzt akar. Attól, hogy nem használja fel, még ott van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!