Hogy mondjam el anyukámnak, ha szerintem depressziós vagyok?
3:46os vagyok.
11:18as.A depressziónak vannak különböző fokozatai és fajtái.Van aki egész nap fekszik az ágyban ki sem mozdul stb stb, van aki kimozdulgat,és nem lehet észrevenni rajta.Mielött butaságokat írnál , és megbántanád a kérdezőt gondolkozz :)
11:18 ez rosszindulat. semmi más. vegyél vissza.
a kérdezőnek pedig, szerintem válts pár szót a sulipszichológussal, kérd ki az véleményét hogy mi lehet ez. anyukáddal pedig arról beszélj első sorban, hogy mit művelnek veled a többiek bent, mert borzasztó. emellett bárki szarul érezné magát. valahogy meg kell szüntetni, igaz hogy már csak egy éved van itt (ha általános 8-os vagy) de az az egy év is bőven elég lesz, hogy tönkre menj idegileg. kérj segítséget sürgősen, ha kell az igazgatónőhöz menjetek be anyukáddal, ha semmi nem segít. ezt ne lehet ép ésszel kibírni, együtt érzek veled.
lol igaza van a 11:18-nak, ennek nem sok köze van a depresszióhoz, a kommenteidből látszik, hogy nem vagy te depressziós =)
Egyszerűen szomorú vagy, és nem érzed jól magad, ami persze probléma, de attól nem kell egy súlyos pszichiátriai betegséget magadra húzni.
Amúgy miért dobálnak ki az emeletről az ablakon? Ha tényleg bántanak, ne fél szólni a tanároknak, szüleidnek. Vagy adott esetben ne félj visszaütni =) Hidd el sokkal hatásosabb, ha megtanulod megvédeni magad (szavakkal, és/vagy erővel), megtanulod, hogy lehet kibékülni a barátnőddel, mintha elmeosztályra zárnak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!