Hogy mondjam el anyukámnak, ha szerintem depressziós vagyok?
14 éves vagyok.
És az egész iskola ellenem fordult. Annyira, hogy a múlt héten az emeletről dobtak ki az ablakon majdnem.
Meg összevesztem a legjobb barátnőmmel.
meg még tudnék sorolni rengeteg dolgot. Meg amiket olvasok a neten, hogy mik a depresszió tünetei, észreveszem, hogy ezeket én is érzem. :'(
Jah és köszönöm a válaszokat.
Az első válaszolónak: Sajnos ez nincs így(mindig) :( Én major depressziós, szocfóbiás vagyok, meg sok egyéb fóbiával, és szüleim nem vették észre...
A kérdezőnek sajnos nem tudok tanácsot adni, elég nehéz ügy lehet :s
Én is vágom magam. ÉS ha elmondom neki, hogy félek, és ez kiderül? :S :'(
Inkább a reakciójától félek. Mi van, ha ezen is összevesznék vele? (mint mindenen..)
Kedves Kérdező!
Szerintem te buta vagy és mész a tömeg után. Hallottál egy divatos kifejezést! Depresszió! Húúú! Nah! Következő lépésben utána néztél a neten mik a tünetei stb. Menőnek gondoltad a betegséget! Elvégre a depressziósokat mindenki sajnálja. Gondoltad mért ne játszhatnád el? Aztán írsz egy cuki kérdés ide: Jaaaaaj! Depressziós vagyok! ...blablabla
Lehet, lepontozni! De a depressziós nem kapcsolja be a számítógépet és nem ír ilyen kérdést! Ugyanis nem tudja magáról, hogy az! Sőt! Nem is érdekli mások véleménye!
Ha az én lányom csinálná ezt nem sajnálnám hanem levágnék neki 2-3 pofont és megmosnám a fejét hideg vízzel!
Azután eszébe se jutnak ekkora baromság!
Ez az én véleményem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!