Szoktatok magatokban beszélni?
Figyelt kérdés
Folyton magamban beszélek (nem hangosan)2009. dec. 12. 23:08
11/17 anonim válasza:
Én kicsit motyogva beszélek magamba. megbeszélem magammal a dolgokat, hogy pl bizonyos embereknek mit mondok... meg ilyesmi... de mindig kimondom a szavakat. halkan, de kimondom
12/17 anonim válasza:
én is szoktam,mozgatom a szám és közben tátogok,de csak akkor ha nincs senki a szobában
13/17 anonim válasza:
én magamban gondolkodom, közben magamban beszélek egész másról és közben hangosan is beszélek egyész másról, tehát egyszerre három szinten nyomom:)
14/17 anonim válasza:
Persze, aki nem szokott az nem is ember. Mondjuk az is magamba beszélés, hogy ha mit tom én órán ülsz és nem érdekel az anyag csak nézelődől. Akkor sem csak nézel hanem magadban mondasz ezt azt erről arról.
Na meg nincs senki körülöttem akkor megbeszélem magammal a dolgokat, szóval természetes.
15/17 anonim válasza:
Egyfolytában!Nincsen a napnak olyan perce hogy be bszélgetnék "magammal".Természetes dolog...Azzal a részeddel akivel beszélgetsz (tudom furcsán hangzik, de ha végigondolod) az/ő a tudat...A tudat aki eldönti mit tegyél mit kéne tenned, mit tettél...Vagy mit fogsz tenni.Én nagyon szeretek magammal/magamba "beszélgetni/getni"...Az "önismeret" eggyik alapja szerintem...Egyszer érdemes kipróbálni úgy beszélni magatokban mintha lenne bennetek még valaki...(nem vagyok bolond, csak szoktam ilyeneken agyalni) elég érdekes... :D
16/17 anonim válasza:
Jah meg sokszor szoktam mert nem tehetem meg hangosan (kicsit kétszínűségre vall): amikor beszélgetek valakivel és közben mondok magamban valamit róla...Az érdekes az egészben az hogy néha ezek után elkezdenek teljesen másképpen viselkedni az emberek...Mintha éreznék...persz ennek semmilyen külső jele nincsen, ebben biztos vagyok!
17/17 anonim válasza:
Szoktam, még hangosan is, mármint ha közelebb vagyok az emberekhez, akkor csendesebben, ha messzebb, akkor hangosabban.
Mondjuk a gyárban normális hogy nem hangosan beszélek, csak fenhangon, azt is mikor megyek a pad accessory-ért a raktárba.
De mikor megyek Zolihoz a tejjel, az utcán, és nincs senki csak a másik oldalon, akkor már nem csendesen.
Az autók zúgnak, és a másik oldalon úgyse hallják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!