Hol tudnék pszichopatákkal ismerkedni, beszélni?
Figyelt kérdés
2011. okt. 10. 21:38
2/38 anonim válasza:
Pszichiátrián, vagy börtönökben(komolyan). Az más kérdés mennyire engedik.
4/38 A kérdező kommentje:
chat.hu-n szerintem kicsit nehéz lenne kiszűrni. és nem olyanokra gondoltam akik a börtönben vagy pszichiátrián vannak. Nagy részük nem kerül börtönbe és még bőncslekményt se követ el.
2011. okt. 10. 21:45
5/38 anonim válasza:
Első xDD
Miért akarsz pszichopatákkal ismerkedni?
6/38 anonim válasza:
Minden moderálatlan netes fórumon hemzseg tőlük...
7/38 A kérdező kommentje:
Igazából nemtudom miért. Nagyon sokat olvasok erről a "betegségről". Nem tudom mi fogott meg annyira benne.
2011. okt. 10. 21:48
8/38 anonim válasza:
Szia! Engem is érdekelnek az ilyesmi betegségek, a drogosok,skizofrének..stb Egyszer majd ilyen emberekkel szeretnék foglalkozni.
17/L
9/38 anonim válasza:
Szerintem a sikeres telemarketingesek között is van pár...:D
Amúgy felsőveztőknél elég gyakori még. Ajánlom figyelmedbe az Észvesztő című filmet. Lehengerlőek, amíg rád nem unnak.
10/38 anonim válasza:
Ja igen, azt nem írtam le hogy a chat.hu tényleg nem hülyeség. Nagyon fura és érdekes emberekkel lehet ott összeakadni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!