Szerintetek akkor most kell pszichológus, vagy nem?
Figyelt kérdés
Úgy érzem mintha kettő lenne belőlem. Egy aki utàlja az embereket és trágár meg van aki mindenkit meg akar védeni és tisztelettudó. Mostanában folyton zöldséget, tojást meg halat akarok lenni na ezt viszont nem tudom miért. Lényegtelen. Viszont ez a kettősség nem nagyon tetszik. Megint stresszes vagyok és emiatt fáj az oldalam. Pont olyan mint 4 évvel ezelőtt amikor depressziós lettem. Szóval tényleg kell e pszichológus vagy nem és majd helyrejövök csak sportoljak meg mi egyéb más? Vagy mit kéne tennem?2014. febr. 28. 19:02
1/3 anonim válasza:
Nézd, ártani nem fog, ha elmész, és beszélgetsz. Aztán a pszichológus megmondja, hogy van-e szükséged esetleg további beszélgetésekre, vagy nem.
2/3 A kérdező kommentje:
Ettől tartok én is. Mert amúgy nem lennék ideges ha nem egy pszichopata lenne a barátom. Szakítani meg nem tudok mert félek hogy miattam lenne akkor öngyilkos. Így viszont magamnak ártok.
A pszichológustól meg egyébként nem félek. Attól hamarabb hogy bántani fognak emiatt. És ez egy kusza káosz nevű dolog.
2014. febr. 28. 19:16
3/3 anonim válasza:
Szerintem kellene a pszichológus. Például azért is, hogy észrevetesse veled: nem te vagy a felelős a barátod viselkedéséért. Plusz a többi dolog, amit leírtál. Még most menj, mielőtt eldurvul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!