Milyen pszichológusokat tudtok nekem ajánlani?
Figyelt kérdés
Baranya megyei pszichológust keresek, legjobb esetben Pécsről. 15 éves vagyok és nem tudom, hogy gyermek vagy rendes pszichológust keressek. Feltétlenül muszáj tudnia a szüleimnek, hogy pszichológushoz járok? Kell valamilyen fajta beleegyezés, vagy a dolog maradhat teljesen személyes? Ingyenes egyáltalán egy ilyen beszélgetés, vagy ez attól függ, hogy egyszeri alkalom vagy rendszeres? Interneten nem lehet online pszichológusokkal beszélgetni, vagy írni nekik a problémámról? Saját tapasztalata akinek van, az írja le legyen szíves.2014. febr. 24. 15:11
1/2 anonim válasza:
Az iskoládban nincs kirendelt pszichológus? Vele ingyenesen tudsz beszélgetni. Ha ezt nem akarod, akkor javaslom, menj el a háziorvosodhoz és érdeklődj nála ez ügyben. Csak a magánpszichológusnál kell fizetni. Vannak az interneten is online pszichológusok, de ezek inkább csak olyan elsősegély-szintűek. Ha rákeresel, biztosan találsz ilyen oldalakat.
23/L (pszichológus hallgató)
2/2 A kérdező kommentje:
Nincsen az iskolában pszichológus, orvos is csak ritkán van,de már találtam pár pszichológust a közelben. Azért Köszönöm a választ.:-)
2014. márc. 4. 12:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!