Budapesten tudtok ajánlani jó PSZICHIÁTERT?
Figyelt kérdés
Nem pszichológusra gondolok, hanem kifejezetten pszichiáterre. Elsősorban személyes tapasztalat alapján érdekelne. Nem baj, ha magán, de jó szakember legyen.
27N
2014. jan. 28. 10:19
1/3 anonim válasza:
Nem írtad, hogy mit kellene megoldania.
A pszichiáter akkor jó, ha pszichoterapeuta képesítése is van. Egyébként csak bogyókat kapsz tőle, ami félmegoldás.
2/3 anonim válasza:
Én is csak pszichológust tudok, nekem a pszichiáterekkel van rossz tapasztalatom, nekem az égvilágon semmit nem ért a pszichiáter, a pszichológus viszont igen.
3/3 anonim válasza:
Pszichológus mellett döntöttem Én is, nem bántam meg:) és még a bogyók árát is megspóroltam:).
Ha esetleg úgy döntesz, pszichológust tudok ajánlani:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!