Milyen nyugtató hatású elfoglaltságot tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
Ideges, stresszes típus vagyok és sokat vagyok egyedül, külföldön élek és senkit nem ismerek itt, egy kis városban vagyok, egyedül élek. Hétvégente nagyon unatkozom, ezenkívül nagyon feszült is vagyok. Vettem rubikkockát, túl nehéz. Vettem puzzlet, kiraktam egyszer, szétszedtem és egy csomó elszakadt, úgyhogy nincs kedvem újra kirakni. Mit tudtok még ajánlani. Valamit, amivel bíbelődni lehet, ami elfoglal, és lenyugtat kicsit.2014. jan. 11. 21:36
1/5 anonim válasza:
A sport nagyon kell, az biztos. Menj futni. Utána részemről biztos könyv következne.
2/5 anonim válasza:
Relaxáció, azok közül is az autogén tréning. Nyugtatóbb, mint bármi más.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Tornázni és relaxálni szoktam. Olyan tevékenység kellene, amit otthon tudnék csinálni hétvégén délután vagy este, ami lefoglal.
2014. jan. 11. 21:55
4/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!