Nagyon nagy szégyen lenni megint otthagyni az egyetemet? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nappali tagozaton vagyok, de beleőrülök ebbe, hogy minden nap be kell menjek. Olyan ideges vagyok mindig órák előtt, rosszul vagyok, kavarog a gyomrom, megy a hasam, fáj a fejem. Viszont 1x már otthagytam egy egyetemet, most kezdjek megint mindent előröl.2014. febr. 27. 07:22
1/4 anonim válasza:
Lehet, hogy ez az egész felsőfokú oktatás nem neked való. Nem kell mindenkinek diploma.
2/4 anonim válasza:
És ha elmész dolgozni, szerinted ott mi lesz? Ott is be kell járni, ott kell lenni, dolgozni kell. Akkor a munkát is ott fogod hagyni?
Mi az oka ennek egyébként?
3/4 anonim válasza:
szerintem jó ötlet lenne elmenned hétvégenként melóznod valami kemény helyre. az jót tenne. megértenéd, hogy miért csinálod ezt nem ilyen céltalan lenne. pl egy munkaerő kölcsönző ahol darabbérben kell csinálni mindenfélét pl ez:
csak pár nap után értenéd, hogy fontos ez most és végig kell csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!