Mit tegyek? Egeszseg vagy szegyen?
A következőt: elviseled a katedrás ökör egyetemi tanárokat, minden elmebeteg hülyeségükkel együtt. Elárulom, minden egyetemista ezt csinálja. És működik a dolog, hiszen évente több százan diplomáznak (én tavaly pl.), ergo meg lehet szerezni egy egyetemi végzettséget, nem lehetetlen.
Még egy javaslat: azon óráidat, amiket a voltkomcsi begyepesedett tarkójú vén hülye istenbarma tanárok, vagy a buta-ostoba kis 40 körüli, vigyorgós tanárnénik, esetleg a valóban morcos, és a presztizs miatt indokolatlanul szivatós műszaki oktatók adják, és a fenti okok miatt nem tudod ép ésszel elviselni, szépen aludd át a hátsó padban, és utána magadat az okostelefonra, vagy egy hajtós kis k.öcsög jószándékára bízva szerezd meg a kettest a ZH-kon, és a vizsgán.
MINDENT meg lehet tanulni, és vedd úgy, hogy bár elb.a.szott egy dolog a felsőoktatás Magyarországon, mégis csupán 5-6 évig kell elviselned (már amennyiben végzel időben), és utána többet a közelébe nem kell menned a röhejes magyar egyetemeknek. Utána röhöghetsz az egyetemi tanáron, mert te dolgozol, amire jár a közmegbecsülés, meg az elismerés, ők meg "okítanak", amire napjainkban nem igazán.
# 5 Ne pályaválasztási tanácsadóhoz menjen, mert annak semmi értelme. Ha egyetemen akarja folytatni mindenképp, akkor kb. csak a műszaki képzések jöhetnek szóba, annak van értelme.
Ha OKJ-n, akkor meg előtte meg kell nézni a hiányszakmák jegyzékét, és abból választani egy olyat, ami már régóta benne van, mert az valószínű, hogy még egy darabig hiányszakma is marad.
"Szerintem csináld végig amit elkezdtél."
Minek egy bölcsészképzést? Mi értelme? Te el akarod majd tartani? Mert én nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!