Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek? Egeszseg vagy...

Mit tegyek? Egeszseg vagy szegyen?

Figyelt kérdés
2 eve elkezdtem egy egyetemet, de mivel nem oda akartam menni, kinszenvedes volt, es 2 honap utan abbahagytam. Felkeszultem arra az egyetemre, ahol most jarok(mivel felvetelizni kellett), bejutottam, boldog voltam. Viszont kikeszit ez az egyetem is. Hiaba probalom megszeretni, nem megy. Minden nap tiszta ideges vagyok, ha be kell menni armilyen orara, nem tudok rendesen aludni, sokat vagyok rosszul(hanyinger, faradsag, kozben depressziosnak erzem magam). A szuleimet nem akarom megegyszer olyan helyzetbe hozni, hogy otthagyom az egyetemet, mindenki szegyenkezik miattam, mindenki kerdezoskodik, hogy mi tortent, mi volt a baj. Regen mindenben kitarto voltam, de egyszeruen az egyetem nekem tul sok, viszont fontos a mai vilagban, hogy egyetemre jarjon az ember. Mit tegyek?
2014. jan. 8. 14:53
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Igen? Egy nöi fodrász ôrabére cirka 5000 Ft, mivel általában félóránként vállalnak egy embert, és a legolcsóbb hajvágás is kb 2500 Ft plusz borravaló. Márpedig a nettó 200 ma böven nem az éhenhalás kategória, átlagbér környékén van, egy egyetemi tanár sokkal rosszabbul keres. És akkor most egy olcsó, kicsit sem speckó fodrászrôl beszéltünk, és csak hajvágásról. Bocs, akkor az informatikust csak odaképzeltem valahogy.
2014. jan. 8. 21:05
 22/26 anonim ***** válasza:
Amugy nem lehet valami jó neked, h még csak pályakezdö vagy és máris úgy állsz hozzá, hogy a munkát nem élvezni kell. Dehogynem. Különben gors kiégés lesz ebböl. :)
2014. jan. 8. 21:07
 23/26 anonim ***** válasza:

# 22

Ne próbáld teletömni a fejem a hülyeségeiddel légyszíves. Az nem az én gondom, hogy a mélyliberális média kimosta a fejed ezzel a szöveggel, már leírtam, mi erről a véleményem.

Ezen kívül még mindig nem hiszem, hogy egy fodrász jobban keresne egy gépészmérnöknél, de persze az interneten bármit mondhat az ember, úgysem tudjuk ellenőrizni a hitelességet. Ha abból indulok ki, hogy a (saját üzlettel rendelkező, tehát nem alkalmazott) fodrász csaj Pesten 1300-ért vállal egy férfi frizurát, és nagyjából 20 perc alatt végez vele, ha teltház van nála, és fingani se áll le, akkor is 1300x3x8=31200 ft-ot keres naponta (ennyit kizárt amúgy, hogy megkeres), és ebből leadózza majd' a felét, + rezsi, + ha nem saját üzlet, akkor a bérlet díja.

Én meg pályakezdőként tisztán 400 körül kapok.

Többször nem írom le, mondhatsz még több hülyeséget, kizárt, hogy bedőlök neki.

2014. jan. 9. 08:24
 24/26 anonim ***** válasza:
"1300-ért vállal egy férfi frizurát," elfelejtettem írni, h. a XIV. ker.-ben ennyiért vágják a hajam. Ezért számoltam ezzel. Női frizura nyilván drágább, de gondolom több időbe is van benne.
2014. jan. 9. 08:27
 25/26 anonim ***** válasza:
upsz, én meg egy kicsit elszámoltam magam: 5000 ft-os órabér heti 40 órára, az _heti_ 200. Biztos benne van még adó meg szalonbérlet, de megegyezhetünk abban, hogy nem fog éhenhalni, sőt messze jobban fog keresni a magyar átlagnál, még akkor is, amikor te már régen felakasztottad magad nagy megkeseredettségedben. A politikai nézeteimnek pedig ehhez semmi köze nincs.
2014. jan. 9. 10:49
 26/26 anonim ***** válasza:
# 25 Te hülye vagy, ember.
2014. jan. 9. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!