Mit tegyek? Egeszseg vagy szegyen?
De, csak megcsinálod hozzá az érettségit. De mondok jobbat, matekból ugye kötelező volt, márpedig abból, hogy egyetemre jársz, az következik, hogy legalább egy középszintű kettesed van.
Na most: megcsinálsz infóból egy emeltet négyesre, és hopp, á.tám. bármilyen nem műegyetemes műszaki képzésre felvesznek.
Onnantól kezdve meg már csak meg kell majd csinálni.
El kell döntened, hogy bele akarsz-e dögleni a környezeted elvárásaiba.
Szalont szeretnél? Hát persze hogy rosszul érzed magad az egyetemen. Nem a saját utadat járod, hanem a szüleidét. Azt amit ők tűztek ki neked.
Vagy átalakítod a gondolataidat, és úgy döntesz megcsinálod a nyelvtudás miatt az egyetemet, hogy később külföldön tudj szalont nyitni, vagy otthagyod, és azzal foglalkozol ami belülről fakad.
Csak akkor fogod tudni egészségesen végigcsinálni az egyetemet, ha a valódi terveidbe be tudod illeszteni.
En nem erettsegiztem matekbol. 10.osztalyig volt matek, azota nem.
U.i.
Nem magyarorszagi vagyok
# 15 Ezzel nem tudok vitatkozni.
De várj csak, mégis: azért tartunk ott, ahol, mert a média PONTOSAN EZT sulykolja az emberekbe, hogy "csináld szíved szerint" meg "valósítsd meg önmagad", és PONT S/ZARIK bele, hogy ezzel gyakorlatilag azt tanácsolja, hogy halj éhen.
Dolgozni kell, úgy működik a társadalom, hogy dolgozunk, termelünk, és ez a "munka" nevű dolog nem feltétlenül egy 50 éven keresztül tartó önkielégítés. Nagyon sok ember nem élvezi a munkáját, szerintem több megy be dolgozni úgy, hogy " a fene megette az egészet ", mint úgy, hogy " jajj, de jó, hogy azt hallom a tévéből h. valósítsam meg önmagam, most már nekem télleg ku.vafrankó "
Nem ezért vagy azért, de a fodrászok k...rva jól keresnek, talán jobban, mint te, kedves 32%-os (bocs, tapasztalatból beszélek: én is informatikus vagyok, diplomával meg minden, ráadásul jó is szakmámban, de JÓVAL kevesebb az órabérem, mint egy fodrásznak).
NEM kell hogy mindenki mérnök legyen.
NEM kell hogy mindenki informatikus legyen vagy közgazdász.
Az életben való boldogságnak az a titka, hogy csináld azt, amihez kedved van. És a kérdező történetesen olyan szakmát választott, amivel közel sem fog éhen halni.
Hajrá kérdező! Éld a SAJÁT életed, ne a szüleidét...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!