Ez skrizofénia? Vagy micsoda?
Szóval már nagyon rég óta elég furcsa dolgok szoktak velem történni. Van, hogy egyik pillanatról a másikra elkezdek teljesen máshogy viselkedni. Agresszív leszek és mintha "egy másik szerepet játszanék" aminek köze sincs az életemhez. Sokszor gondolok a gyilkolásra. Ölésre, vérre.
Nem kell az, hogy megbántsanak, még az se, hogy emberek között legyek, csak hirtelen jön. Mintha valami bekapcsolódna bennem. Aztán ki. Kicsit ijesztő is. És beszélgetek magammal. Vagyis a hangokkal a fejemben. Elég furán érzem magam most is, mintha nem is én írnám ezeket a sorokat.. És sokszor nem emlékszem dolgokra. MEg néha képzelgek is.
Már voltam pszichológusnál, nem tudott semmi kézzelfoghatót mondani, mivel bezárkóztam. A természetgyógyász sem.
Szerintetek ?
Nem valószínű, hogy skizofrénia, mert ahogy az előző is írta, nekik nincs betegségtudatuk. Esetleg utánaolvashatsz, nézd meg, a tünetek mennyire jellemzőek rád [link]
Valami probléma kétségkívül van, próbálj "megnyílni", mert ezen csak szakember segíthet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!