Van itt olyan aki a perfekcionizmusatol es a maximalizmusatol megszabadult?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nagyon maximalista perfekcionista vagyok megfelelesi kenyszerre meg tudjatok es a tobbi… szeretnem ha ugy ereznem vegre a sajat eletemet elem mert ugy erzem elvesztem es nem tudom mik igazabol az igazi celjaik miket csinalok sajat dontesbol es mit megflelelesbol. Nagyon az elvarasaim magammal szemben es kritikus vagyok ez az amitol leginkabb szabadulnek. Jarok pszichologushoz terapiara egy ideje mas dolgok mistt 24/ltegnap 21:11
1/2 anonim válasza:
Próbáld elfogadni, hogy ami nem rossz, az már jó, és nem kell a legjobbnak lenni. Van ismerősöm, aki talán perfekcionista, ő ugyan büszkén mondja, hogy maximalista, de közben elég nevetséges, amit művel. Talán, ha némi öniróniával néznéd magad, az segíthetne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!