Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Érdekes egy probléma, de már...

Érdekes egy probléma, de már nem bírom kezelni, segítségre lenne szükségem? Mit tegyek, öngyilkosságon gondolkodom?

Figyelt kérdés

Az a problémám, hogy most tanulunk (8 osztály) a szaporodásról meg a női, férfi jellegekről.

Így a mell is téma. A tanár(férfi) mindig mondja, hogy nos hát ezt nem kell magyarázni, nézzetek rá a lányokra. Mindenkinek nagy melle van, nekem kb semmi, de tényleg, már én magam is kezdek aggódni. Egyik órán az egyik (bunkó és nagyon h.lye)osztálytársam 1-est kapott, mert nem tudta leírni hogy mik az elsődleges és mik a másodlagos nem jellegek. Erre megjegyezte hogy ő azért nem tudta, mert rám nézett, és rajtam nem látta. Mindenki röhögött mint az állat, én meg majd elsüllyedtem szégyenemben. Sosem éreztem még magam így, azóta többször gondolkodtam, hogy felvágom az ereim, csak ott ültem és tűrtem mindenki megvetését, a tanár Úr meg annyit mondott: Nem mindenki látszik, hogy nő. Erre volt aki beszólt (ők ilyen nagyobb szájúak, de rossz tanulók), hogy lehet hogy leszbikus és ő játssza a férfi szerepet.

2014. jan. 23. 17:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nekem is lapos volt a mellkasam nyolcadikban, és azóta se nőtt oda sok minden (bár én nagyon elégedett vagyok a pici, formás melleimmel ^^). Sovány is voltam, gyenge is, kilencedik előtti nyárig nem menstruáltam. Gondolhatod, mennyit szivattak, amúgy is egy bunkó, paraszt osztályom volt... Se segge, se melle, elöl deszka, hátul léc, és a többi. Én is azt éreztem, amit te. Ugyanolyan félénk jó tanuló kislány voltam, akibe mindenki belerúghat. Egyik támadó visszaszólásom sem sült el jól, mert akármilyen vicces és jópofa volt, én csak az a lány voltam, akit meg kell alázni, nem az, aki beszólhat másoknak. Szóval még én jöttem ki rosszul ebből is. Nem mondom azt se, hogy vedd viccnek és mosolyogj rájuk. Azokra az emberekre, akik szándékosan bántanak és kinevetnek? A legjobb, amit tehetsz, hogy semmibe veszed őket, edetleg küldesz a srác felé egy lenéző, lefitymáló pillantást, ami azt üzeni: ez minden, ez az ezeréves poén? De ne érezd magad kevesebbnek! Okos lány vagy, aki hamarosan hátrahagyja a kis általános suliját, és egy klassz középiskolában folytatja az életét. Légy kedves, de ne naív.
2014. máj. 9. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!