Mit tegyek? Kikészülök. (többi lent)
Szia! Igazan egyutt erzek. Anno altalanosban en is voltam igy,egeszen hetedikig, amikor is jott egy kattanas az agyamban es eldontottem , hogy cseszegessenek mast ne engem. Nem kell agyturkasz csak gyujts onbizalmat! Es hidd el, megoldodik minden. Ne arra gondolj, hogy mi lesz ha megint betalalnak, hanem arra, hogy kik ok ahhoz hogy engem cseszegessenek. Csak azert sem erdekel, mert jobb vagyok naluk. Ha ezt tudod mutatni felejuk, hogy teged nem erdekel, eljutsz majd ara, hogy olykor viccesen reagalod le, mert nem felelem jut eszedbe roluk hanem szanalom. Nyilvan onbizalomhianyukat masok fele vetitik ki, amig latjak rajtad, hogy ez teged bant, sert, erdekel addig eselyes, hogy mindig ez lesz. Szoval fel a fejjel! Ne stresszelj rajta! Baratkozz masokkal, nagyobbakkal, felsosokkel ( itt nem irtad lany vagy e vagy fiu, es hanyadikba jarsz). Nekem pl sokat segitett, hogy kozpbe bekerulve egybol a nagyobbakkal cimboraztam le, igy mar az osztalyarsaim az elejen ugy viszonyultak hozzam, hogy huha, ez a csaj nem semmi. Tenyerukon hordoztak :)
24/L ( aki fiu osztalyba jart)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!