Mit tehetnék, ha teljesen elvesztem?
Figyelt kérdés
14 éves fiú lennék.Elismerem ,h nagyon gyenge vagyok.Nem tudok odafigyelni a tanulásra sem.Romlanak a jegyeim és ha a felvételi nem sikerül akkor abba jobb bele sem gondolni.Több hónapja vagdosom magam és többször próbáltam leállni.Most azt tervezem ,h megégetem a bokám .Nincs étvágyam és aludni sem tudok (idáig sem ment).Akikben megbíztam azokban is csalódtam ,hátba szúrtak.Undorító ,de mostanában napi számba megy ,h este sírok.A szüleim előtt tartom magam ,nem megyek el szakemberhez ,nem tudhatják meg.2014. jan. 5. 06:06
1/4 anonim válasza:
Ha nincs veszteni valód akkor orosz rulettez. Ha nyersz akkor less loved amiből lessz haver, csaj és jó verda. Ha vesztesz akkor véget érnek szenvedéseid.
2/4 anonim válasza:
Gyere ide. Kapsz nőt, koszt és kvártéjt, municiót fegyvert cserébe harcolsz a rácok ellen.
3/4 II.Dartheon válasza:
Miért nem tudhatják meg? Inkább hazugságban élnél?
Pszichomókushoz (pszichológushoz) szerintem amúgy jól tennéd ha elmennél...
Oké, elismerem hogy szemetek voltak veled, de azért nem csak mindig a másik a hibás, valamilyen szinten te is benne voltál a dologban (max annyiban, hogy hagytad magad kihasználni, vagy ilyesmi)
Milyen suliba szeretnél felvételizni? "Pót" sulit már néztél?
Az, hogy tobzódsz az önsajnálatban (mert most azt csinálod masszívan, ami nem a probléáma megoldását segíti elő), addig nem tudsz rendesen talpraállni. Ne sajnáltasd magad, és pláne nem éri meg vagdosni magad - attől jobb lett az életed, hogy szétvágtad a karodat? Boldogabb ember lettél tőle?
De... megégeted a bokád? Hogy tervezted ezt? :)
4/4 anonim válasza:
Mindeképpen szükséged van egy megbízható személyre aki segíthat nekeg. Miharabb keress fel egy pszihiátert és szerintem jobb lesz. Ha magadba tartod az csak rosszabb lesz, tapasztalatból mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!