Nem tudom mi legyek? Teljesen elvesztem. Idáig azt hittem elmegyek programtervező informatikusnak, de sík h*lye vagyok a programozáshoz (szerdán, infó fakton jöttem rá)
nem nagyon értem, hogy jöttél rá egyik percről a másikra, hogy sík h.lye vagy programozásból?
én proginfóra járok, ha van vmi kérdésed, akkor nyugodtan írj. (akár privátba is)
Még jó hogy nem érted, alig 1-2 hónapja kezdted el...
Mért van az hogy manapság mindenki mindent azonnal akar? Ahhoz hogy megértsd, jó legyél belőle gyakorolni kell! Van az a mondás hogy aki nem bukik el az nem is próbálkozik. Adj még időt magadnak.
Vagy az is lehet hogy szar a tanár.
én a pascalt 3 évig tanultam középiskolába, és az 1. év végén 0 volt a tudásom, mert nem gyakoroltam, nem láttam át az egészet. utána kellett írni egy beadandót, nagyon megszenvedtem vele (pedig csak hőmérsékleteket kellett átlagolni:D), és ott vhogy elkezdtem átlátni a dolgokat. hogy mi is ez valójában.
és most meg proginfón vagyok. szval ne add fel ilyen könnyen.
amúgy én ajánlom a C nyelvet, egyetemen is azzal fogtok kezdeni és nem tudom. szerintem valamivel átláthatóbb is (gyorsabban lehet vele programokat írni). ja, és gyakorolj sokat! iskolán kívül is, szabadidődben, keress feladatokat neten, és azokat old meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!