Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A nővérem megőrült? Mi történik?

A nővérem megőrült? Mi történik?

Figyelt kérdés
Egy hete el akartam kérni a nővéremtől egy övet,azt mondta vegyem ki a szekrényéből.Mivel nem találtam elkezdtem kutatni és megtaláltam a naplóját.Tudom,nem lett volna szabad de beleolvastam,és nagyon bizarr dolgokat találtam benne!Szektákról,fekete mágiáról,sátánizmusról és egyébb groteszk dolgokról.Többekközt azt is megtudtam hogy tetoválása van!Egy pentagramm van az oldalán és a közepébe az van írva hogy 666.Ezután követtem őt a "külön matek órájára".Nem tudom mi történt (nem is akarom) de a tesómmal együtt 5 gót gyerek jött ki és mindegyiknek be volt kötve a csuklója.Tegnap este miután a tesóm elaludt bementem a szobályába,hogy ellenőrizzem a dolgokat.Tényleg ott a tetoválás a medence csontjánál,és nagyon csúnya sebek vannak a csuklóján.Én 14 éves vagyok a nővérem 16.Nagyon aggódom érte!Talán megőrült?
2009. nov. 28. 17:39
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim válasza:

Szia!

Hat a satanizmus az tenyleg nem vicc.

Rengeteg ilyen igaz tortenetet hallottam h milyen durva kovetkezmenyei lettek annak ha valaki satanistava lett.

Ez egy iszonyat eros megkotozottseg.

Epp tavaly olvastam egy fiatal no elet tortenetet aki satanista volt meg boszorkany,szoval ilyen dolgokkal foglalkozott.Es olyan szinten belement h latta a satant ahogy az agya mellett allt,hallota a hangjat.

Szoval ez nem jatek.Amin az a no keresztul ment az dobbenet.Es ez igaz.

A 666 a satan szama!!!

Mindenkeppen kerjetek segitseget es en is javaslom a szakembert.

Biztos sokat nyomott ezen ez a Twilight orulet....

2009. nov. 28. 19:40
 42/65 anonim ***** válasza:
Na,mi történt? Mi lett tesóddal?
2009. nov. 29. 10:43
 43/65 A kérdező kommentje:
A szüleink hazajöttek,elmondtam nekik mindent.Anyukám teljesen begőzölt,apu meg szóhoz sem jutott.Egyenlőre lépni sem tudunk,mert nincs sehol a nővérem.De bizonyítékok sajnos voltak otthon.Az üvegasztalon volt egy vérrel rajzolt jel,ugyanaz mint ami a nővérem oldalán van (nagyon guszta volt az alvadt vér,szegény anyu majdnem elhányta magát).Ezenkívül találtunk a nővérem íróasztaljának fiókjában 10 csomag borotvapengét és 5-6 csomag gézt is.Remélem nem csinál még nagyobb marhaságot. :'(
2009. nov. 29. 11:29
 44/65 anonim ***** válasza:

uhh:S

majd ird mr meg h mi lett vagy hol van a növéred.

2009. nov. 29. 11:46
 45/65 anonim ***** válasza:
de hogyhogy olyan messze vannak a szülők? másik városban dolgoznak?
2009. nov. 29. 12:33
 46/65 anonim ***** válasza:
Már írta a kérdező,hogy Debrecenben voltak az agyvérzéses nagymamájánál.Amúgy majd írd le a fejleményeket,nagyon érdekel,és remélem sikerül kiszedni a nővéredet ebből a hülyeségből :( 10 év múlva biztos szégyellni fogja,hogy 16évesen fele annyi esze se volt,mint a 14éves hugának oO Amúgy kb a 2. válaszoló voltam.
2009. nov. 29. 13:20
 47/65 A kérdező kommentje:
Előkerült a tesóm,de nem hajlandó felvilágosítani minket arról hogy hol volt.Mindenesetre,apám azt mondta hogy keres egy pszichológust mert ez így nem műsor.Amúgy Pesten lakunk,de a szüleink Debrecenben voltak mert a nagyinknak agyvérzése volt.
2009. nov. 29. 13:20
 48/65 anonim ***** válasza:
Na, hogy áll a dolog?
2009. nov. 29. 16:56
 49/65 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy egy szülői ejnyebejnye helyrehozná a dolgot.
2009. nov. 29. 20:15
 50/65 anonim ***** válasza:
sőt, mivel sokként érte őket a dolog, nem biztos, hogy úgy reagálják le a dolgot, hogy abból a lány hajlandó legyen helyes következtetéseket levonni, pláne nem szót is fogadni.
2009. nov. 29. 20:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!