Miért történik ez velem?
Figyelt kérdés
Mostanában nagyon feszült vagyok,pedig nincs okom rá.2 éve mániás depressziós vagyok,és úgy érzem hogy a "mániám" helyett ürességet,és dühöt érzek,minden idegesít.Idegesítenek,és frusztrációt váltanak ki belőlem az emberek,idegesít még az is hogy élnem kell. Mindenkire,és mindenért dühös vagyok! Volt egy fiú aki már hónapok óta tetszett,és én is neki,udvarolt is nekem,aztán közölte hogy mégsem kér belőlem... Próbáltam feldolgozni,elnyomni magamban az iránta érzett szerelmemet,de nem sikerült.Ha utólag is rá gondolok dühös leszek,és ingerült,saját magammal,és másokkal szemben is!
Bocsi ha túl hosszú lett.... Előre is köszönöm a válaszokat!
2011. aug. 24. 10:48
1/1 anonim válasza:
antiszociális, szociopata viselkedési zavaraid lehetnek. pszichológust tessék meglátogatni!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!