Miért történik ez velem? Bőv lent
Szorongós voltam-vagyok több éve.. most egy hónapja egyik napról a másikra joléreztem magam, boldognak éreztem magam, szépnek, stb.. ez kb 3 hétig tartott.. most megint kavarodnak az érzések bennem ugymond.. rosszulvagyok, rosszul kelek, nehezen ébredek fel(értsd: felkelek az ágyból, és 3-4 órába telik míg magamhoz térek)..
nehezen alszom el.. amig jol voltam, nem volt ilyen evésrohamfélém, elégvolt egésznapra egy szendvics(persze ez sem normális szerintem)... ezt nem értem...azthittem egyik naprol a másikra sikerült meggyógyulnom.. ésmost hirtelen visszaestem?miért,hogyan történhetett?:/mitcsináljak már?pszichológushoz járok
Velem is így van.
Vannak könnyebb napok mikor szépnek látom magam, mikor mindent könnyen veszek, aztán egyik nap úgy kelek fel, hogy minden idegesít, és rondának látom magam.:S
De próbálok a rosszabb hangulataimkor is talpra állni, és másra figyelni, ami eltereli a figyelmemet. Nem koncentrálok a rossz dolgokra, inkább próbálom észrevenni az apróbb jeleket, örömöket. :) Te is tegyél így. Tudom, hogy nem könnyű. De akaraterővel mindent elérhetsz.
Egyébként ha gondolod, kezdj el naplót írni. Így kiírod magadból a kavargó érzéseket. Hát ha ezzel megkönnyíted magadat is. :) Nekem sokszor bevált ez.
Ha visszajönnek a megrögzült gondolatok, és zavarodottság ne ess pánikba, mert az nem jó. Mint ahogy írtam próbáld másfelé terelni a figyelmedet. Ez is csak egy úgymond 'próbatétel'. Akárhányszor próbáltál előbbre jutni, aztán azt vetted az egyik nap, hogy megint ugyanazok a gondolatok hátráltatnak? Ne figyelj rájuk. Csak visszaakarnak húzni. Hátráltatnak. Gondolom megszoktad nagyon a rossz gondolataid, mondhatom úgy is, hogy kialakult egy ördögi kör nálad. (nálam is)
Létrejött egy pozitív és egy negatív éned.
Nézz bele ebbe (Eckhard Tolle a most hatalma) [link]
az a baj, hogy próbálom elterelni a figyelmem, csinálni valamit, de egyik sem jött be. Barátaim nincsenek akikkel eljárhatok erre arra, vagyis van 1, de ő már dolgozik meg ilyenek, szóval vele csak nagyon ritkán. Nem merek ugy kezdeményezni másokkal szemben, ismerkedni, mert tartok a visszautasítástól, hogy a pofánröhögnek. A mostani velem egykorúak, azok inkább az ilyen plázajárók, nem az én világom hogy egésznap plázába járjak és nézelődjek minden nap. Mert akiket én keresek, nem találom meg senkiben. Azokat, akikkel csak eljárnék erre arra, beszélgetnék(persze nem a ruhákról:D), hülyéskednénk, akire számithatnék, többször eljárhatnék vele ide oda, nem havonta egyszer:D
Időközben rájöttem, hogy nekem csak barátokra van szükségem, semmi többre. Mert nekem kiskoromban sem voltak, sok visszautasítást kaptam, csalódtam nem egyszer, és arra gondoltam, hogy talán csak emiatt alakult ki az én bajaim. Szóval ha lenne kivel lennem, akivel ha vagyok, elterelődik a figyelmem, akkor jolérzem magam, aki nem pofára ítél.:D csak nem tudom hogyan kezdjek neki. nem merek már kezdeményezni mint mondtam, mert ha visszautasítanak, meghátrálok, mert a következő is ez lesz:D
blogot írok
Te most lány vagy vagy fiú? Ha kérdezhetem, hány éves?
Az egyedüllétben is meg lehet találni a jót, és lehet élvezni is. Igaz, hosszútávon tényleg rossz lehet egyedül, meg persze azt látod, hogy más milyen jól el van a barátaival, röhögcsélnek stb..
De hidd el, ha görcsösen akarsz mindent az nem vezet semmi jóra. Próbálj meg lazítani egy kicsit és nem komolyan venni a dolgokat.:)
Tudom, hogy könnyű mondani mert amúgy én is ilyen helyzetben vagyok, de ha mindig lejjebb húzod mélyebbre az sem túl jó. De ezt gondolom te is tudod. Inkább próbálj meg még a legrosszabb helyzetekben is meglátni a jót, vagy az előnyét.
Attól meg ne félj, hogy visszautasítanak. Ha így van akkor nem kell bánni. =) Legalább nem kell azzal az emberrel vesződni. Nem vesztesz vele semmit, hiszen minden embernek nem felelhetünk meg, nem lehetünk elég jók mindenkinek.
16/L
igen tudom, vagyis nem tudom:D
csak nem tudom mivel foglaljam el magam..mert nem sikerül semmivel annyira, hogy legalább azt mondhassam hogy "jobban vagyok"(Y)
19:55 vagyok
Szerintem az a lényeg hogy emberek között legyél ne egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!