Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A nővérem megőrült? Mi történik?

A nővérem megőrült? Mi történik?

Figyelt kérdés
Egy hete el akartam kérni a nővéremtől egy övet,azt mondta vegyem ki a szekrényéből.Mivel nem találtam elkezdtem kutatni és megtaláltam a naplóját.Tudom,nem lett volna szabad de beleolvastam,és nagyon bizarr dolgokat találtam benne!Szektákról,fekete mágiáról,sátánizmusról és egyébb groteszk dolgokról.Többekközt azt is megtudtam hogy tetoválása van!Egy pentagramm van az oldalán és a közepébe az van írva hogy 666.Ezután követtem őt a "külön matek órájára".Nem tudom mi történt (nem is akarom) de a tesómmal együtt 5 gót gyerek jött ki és mindegyiknek be volt kötve a csuklója.Tegnap este miután a tesóm elaludt bementem a szobályába,hogy ellenőrizzem a dolgokat.Tényleg ott a tetoválás a medence csontjánál,és nagyon csúnya sebek vannak a csuklóján.Én 14 éves vagyok a nővérem 16.Nagyon aggódom érte!Talán megőrült?
2009. nov. 28. 17:39
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
78%
jav. szakember segitségét...
2009. nov. 28. 18:00
 12/65 anonim ***** válasza:
78%
Ige. ide szakember kell...:S
2009. nov. 28. 18:03
 13/65 anonim ***** válasza:

Ajjaj. Azonnal szólj a szüleidnek! Az nem ér semmit ha a nővéreddel beszélsz, mert úgy is lefog rázni, meg jön majd a "nem tartozik rád" szöveggel. szólj ha szüleidnek, ők majd beszélnek vele, nekik már nem mondhatja azt hogy "nem tartozik rátok" meg hogy "hagyjatok békén"

lehet haragudni fog rád, sőt biztos, de egy idő után belátja hogy jót tettél azzal hogy szóltál a szüleidnek. Meg persze ha végre kilépett abból a sátánista bandából, nem árt egy szakember segítsége sem.

2009. nov. 28. 18:05
 14/65 anonim ***** válasza:
29%
Az én osztálytársaim is ilyenek voltak az ő korában.
2009. nov. 28. 18:07
 15/65 A kérdező kommentje:
Hát ez sajnos villámbeszélgetés volt. :S Röviden ezt mondta: "Ma hozzánk jönnek a testvéreim,úgyhogy ha nem akarsz két csinos vérző foltot a nyakacskádra hord el magad!" Mondanom sem kell elrohantam.A szüleink csak hétfőn jönnek haza.A nagyinknak agyvérzése volt,ezért elmentek Debrecenbe.Hogy őszinte legyek most nagyon félek,de nem akarom őket felhívni,van elég bajuk így is.Ráadásul biztos nagyon fáradtak nem fognak a kedvemért haza autózni.De amint hazajönnek nem érdekel mi lesz én elmondom nekik!
2009. nov. 28. 18:13
 16/65 anonim ***** válasza:
54%
Rendőrség? Igaz, hogy még nem folyt vér, de egy próbát megér.
2009. nov. 28. 18:14
 17/65 anonim ***** válasza:
80%
Már ne is haragudj,de nagyon nemtörődöm szüleitek vannak,ha nem vették eddig észre,hogy a gyerekük mekkora bajban van.És még téged is bajba keverhet az idiótája.Hívd fel őket,Te meg menj el otthonról ha oda mennek és a szüleitek semmit nem hajlandóak tenni.Ha nem lépnek az ügyben,menj be a gyámhivatalba.Ha szereted a tesódat csak erőszakkal lehet ilyentől megmenteni.
2009. nov. 28. 18:16
 18/65 anonim ***** válasza:
75%
A rendőrség nem csinál semmit amíg nincs vér:D
 19/65 anonim ***** válasza:
72%

mien testvérei mennek hozzátok?:/

amugy ez durva..:O

remélem minél hamarabb megoldodik.

20/65 anonim ***** válasza:
Gondolom szektatársak.
2009. nov. 28. 18:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!