Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A nővérem megőrült? Mi történik?

A nővérem megőrült? Mi történik?

Figyelt kérdés
Egy hete el akartam kérni a nővéremtől egy övet,azt mondta vegyem ki a szekrényéből.Mivel nem találtam elkezdtem kutatni és megtaláltam a naplóját.Tudom,nem lett volna szabad de beleolvastam,és nagyon bizarr dolgokat találtam benne!Szektákról,fekete mágiáról,sátánizmusról és egyébb groteszk dolgokról.Többekközt azt is megtudtam hogy tetoválása van!Egy pentagramm van az oldalán és a közepébe az van írva hogy 666.Ezután követtem őt a "külön matek órájára".Nem tudom mi történt (nem is akarom) de a tesómmal együtt 5 gót gyerek jött ki és mindegyiknek be volt kötve a csuklója.Tegnap este miután a tesóm elaludt bementem a szobályába,hogy ellenőrizzem a dolgokat.Tényleg ott a tetoválás a medence csontjánál,és nagyon csúnya sebek vannak a csuklóján.Én 14 éves vagyok a nővérem 16.Nagyon aggódom érte!Talán megőrült?
2009. nov. 28. 17:39
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
37%
Ebben az egészben ilyen vámpíros beütés is van? Hogy 2 vérző folt lesz a nyakadon... Akkor szerintem nem annyira vészes a helyzet. A másik pedig, hogy vele egykorúak, és nem idősebbek rángatták bele ebbe. De azért szólj a szüleidnek szerintem is.
2009. nov. 28. 18:18
 22/65 anonim ***** válasza:
Akárhány idősek, attól még ugyanúgy el vannak szállva.
2009. nov. 28. 18:19
 23/65 A kérdező kommentje:
Már itt van a 2 srác és az egyik csaj.Mivel elég hülyén méregettek mikor kimentem a konyhába én inkább elhúzok,és megkérem az egyik barátnőmet hogy had aludjak nála.A szüleinket majd felhívom ha már elhúztam innen.
 24/65 anonim ***** válasza:
69%
úristen...
 25/65 anonim ***** válasza:
Nagyon jól teszed! Azonnal menj el otthonról! Nehogy benned is kárt tegyenek!!!!!
2009. nov. 28. 18:20
 26/65 anonim ***** válasza:
72%
Ha lehet, gyűjts bizonyítékokat a biztonság kedvéért.
2009. nov. 28. 18:21
 27/65 anonim ***** válasza:
Azonnal húzz el a barátnődhöz...Onnan szüleidnek telefon...Ha méregetett,akkor az már...furcsa.
2009. nov. 28. 18:21
 28/65 anonim ***** válasza:
34%

tiszta tvájlájt:D

mindenesetre ha van a barátnődnél net, akkor írd meg mit mondtak a szüleid.

2009. nov. 28. 18:23
 29/65 anonim ***** válasza:
43%
Már nem azért... de.. ez az egész story csak nekem tűnik kamunak?:S Persze ha igaz, akkor eléggé gáz...de nekem ez a "két vérző foltocska" meg a " testvéreim", már kicsit hihetetlennek tűnik...
2009. nov. 28. 18:23
 30/65 anonim ***** válasza:

Hello!

Ahogy valamelyik vàlaszolo irta, sàtànista lett a tesod. A szuleidnak mindenképpen szolj, esetleg az osztàlyfonokének, bàr sajnos sem a tanàrok, még akàr pszichologusok sem tudnak nagyon segiteni. Valahogy a "baràti kort" kellene leépiteni, de hogy hogyan, azt nem tudom...( elkuldeni tesod egy màsik suliba, màsik vàrosba??, bedugni egy vallàsos iskolàba??)

Amikor én voltam kb annyi idos mint most a tesod, egy baràtnom is " befeketedett" , sokszor jàrtunk egy rock kocsmàba, ahova ilyen érdekes "emberek" jàrtak. Ez a pentagramma tetovàlàs, meg osszejàràs sajnos csak a kezdet. Az ottani kocsma "Sàtàn-szolgàja torzstagok"pl olyasmiket csinàltak, hogy kimentek régi temetokbe mindenféle démonokat idézni, élo macskàkat kapdostak el és oltek meg, majd uvegekbe dugdostàk oket és kitették a polcra!!!!, temetokben szexeltek, némelyikuk teljesen meg volt gyozodve arrol, hogy ot megszàllta egy démon. Volt egy fiu ikerpàr, az egyik àllandoan " démonokhoz beszélt" a temetoben, màsikuk meg uton-utfélen azt hajtogatta mindenkinek, hogy o vàmpir....Elég veszélyes emberkék voltak,ugy értem nem voltak agresszivek, de igen durva pszichés kàrosodàsaik voltak...

2009. nov. 28. 18:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!