A nővérem megőrült? Mi történik?

tiszta tvájlájt:D
mindenesetre ha van a barátnődnél net, akkor írd meg mit mondtak a szüleid.

Hello!
Ahogy valamelyik vàlaszolo irta, sàtànista lett a tesod. A szuleidnak mindenképpen szolj, esetleg az osztàlyfonokének, bàr sajnos sem a tanàrok, még akàr pszichologusok sem tudnak nagyon segiteni. Valahogy a "baràti kort" kellene leépiteni, de hogy hogyan, azt nem tudom...( elkuldeni tesod egy màsik suliba, màsik vàrosba??, bedugni egy vallàsos iskolàba??)
Amikor én voltam kb annyi idos mint most a tesod, egy baràtnom is " befeketedett" , sokszor jàrtunk egy rock kocsmàba, ahova ilyen érdekes "emberek" jàrtak. Ez a pentagramma tetovàlàs, meg osszejàràs sajnos csak a kezdet. Az ottani kocsma "Sàtàn-szolgàja torzstagok"pl olyasmiket csinàltak, hogy kimentek régi temetokbe mindenféle démonokat idézni, élo macskàkat kapdostak el és oltek meg, majd uvegekbe dugdostàk oket és kitették a polcra!!!!, temetokben szexeltek, némelyikuk teljesen meg volt gyozodve arrol, hogy ot megszàllta egy démon. Volt egy fiu ikerpàr, az egyik àllandoan " démonokhoz beszélt" a temetoben, màsikuk meg uton-utfélen azt hajtogatta mindenkinek, hogy o vàmpir....Elég veszélyes emberkék voltak,ugy értem nem voltak agresszivek, de igen durva pszichés kàrosodàsaik voltak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!