Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen problémákat okoz, ha...

Milyen problémákat okoz, ha valaki soha senkinek nem mondja el vagy nem mondhatja el a problémáit, és magába fojtja (vagy kénytelen magába fojtani)?

Figyelt kérdés
Az én szüleim nem biztosítják a családi békét, de azt mondják, nem beszélhetek ezekről senkinek, én nem tudom magamban tartani hosszú távon, nehéz. És nem értik, hogy ha balhék helyett megpróbálnák a problémákat megoldani, én is jobban érzeném magam és nem lenne mit elpanaszolni, és tanácsért járni másokhoz. Szóval most már valami szakleírás is érdekelne, mit okozhat ez, mert szívesen megmutatnám nekik.
2009. nov. 28. 17:10
 1/8 anonim ***** válasza:
egy sor egészségügyi problémához vezet... nem kívánom neked.. inkább legyen egy olyan barátod, akinek mindent elmondhatsz... vagy akár több, ők nem mondjűk tovább... ne tartsd magadba.. a szüleid ilyen szempontból elég önzuőek...
2009. nov. 28. 17:33
 2/8 A kérdező kommentje:

Laktam már albérletben, de most nincs pénzem rá, mert nincs elég fizetésem, és ez nem rajtam múlik.

Elkezdtem egy főiskolát, most kicsivel a végzés előtt úgy érzem, nem tudok koncentrálni a sok feszültség miatt, és úgy érzem, nincs szükségem a papírra.

2009. nov. 29. 13:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Igenis, kell a papír, mert anélkül nem dolgozhatsz a szakmádban!
2009. nov. 29. 16:23
 4/8 anonim ***** válasza:
51%
Panaszkodj a papírnak, majd tépd szét, és égesd el!
2009. nov. 29. 16:24
 5/8 A kérdező kommentje:
A szakmámban szakképzéssel is dolgozhatnék.
2009. nov. 29. 17:09
 6/8 anonim ***** válasza:
én világ életemben sosem mondtam el senkinek a problémáimat. most 24 éves vagyok, és teljesen OK vagyok. még mindig úgyérzem h jóltettem h sosem bezséltem meg senkivel senkit, és még mostsem beszélek meg senkivel sem semmit. én jobban szeretem magammal megbeszélni, és ezt mindigis így csináltam, és mostis így csinálom. magamban megbízok, és előbbutóbb a megoldást is megtalálom. ésha hibázok akkor azt csakis magamnak köszönhetem és nemkezdek el bűnbakot keresni. a hibáimtól pedig erősebb leszek. sokan kritizáltak már érte, h nő létemre miért vagyok ilyen...de nekem így a jó, és én így érzem jól magam. és úgyérzem h rengeteget tanultam saját magamtól. a sok gondolkodás, problémamegoldás rengetegféle ötletet és élethelyzetet kíván meg, amit alaposan átkell gondolni. az összes ismerősöm hozzám fordul a problémáikkal, mert úgymondják h én mindig tudok hasznosat mondani, vagy célravezetőt. sztem ezis annak köszönhető h a saját problémáimat mindig egyeüdl oldottam meg, mindig magammal beszéltem meg, így rendelkezem már tapasztalattal. énígy jólérzem magam. ésha vanegy problémám, ha súlyos is, akkorsem török össze lelkileg. megedződtem.
2009. nov. 30. 01:29
 7/8 anonim válasza:
Keress valami olyan elfoglaltságot ami megnyugtat és oldja a feszültséged. Pl. eljárhatnál futni. És keress valoakit akinek ki tudod önteni a szíved ha nem bírod. Nem vagyunk egyformák van aki megolja egyedül, de ha úgy érzed, hogy nem nem megy akkor bezsélgess valakivel. Biztos van aki meghallgat. Amúgy egyszer kirobbansz ha már betelt az a pohár!!!
2010. aug. 25. 22:45
 8/8 Valkó Andrea válasza:
Szia.Ismerős a helyzet én depresszióba estem.Ez nem csak ezt okozhatja egyéb betegségeket is.Szív,vérnyomás probléma.
2012. júl. 8. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!