Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy lehet a mélységes gyűlöle...

Hogy lehet a mélységes gyűlöletet leküzdeni?

Figyelt kérdés
Van egy ember, aki ott tesz nekem keresztbe, ahol tud. A szörnyű, hogy hatalma van, amit ki is használ. Nagyon csúnyán kikezdi az idegeimet. Öszülök, nyugatatókat szedek, 3-4 órákat alszom, magánéletem nincs. Gyűlölöm ezt az embert, mert függök tőle. Rajta múlik, hogy tönkreteszi az életem, vagy enged élni. De nem hagy. Gyűlölöm, azért, amiért ilyen. Amiért tönkretesz.
2009. nov. 28. 11:22
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Nem tudod legyőzni a gyülöletet, ha ez az "akárki" folyamatosan "bánt"
2009. nov. 28. 11:38
 12/26 anonim ***** válasza:
Vicces vagy. Nem vagyok dilettáns; segítő választ akartam írni, de elolvastam a kommentjeid és rájöttem, hogy abszolút felesleges. :D:D
2009. nov. 28. 11:41
 13/26 anonim ***** válasza:
59%
szánalmas vagy
2009. nov. 28. 11:44
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

A főnököd, aki at mondja, hogy rossz ajánlólevelet ír, ha kilépsz? A barátod, aki azt mondja, hogy kinyírja a családodat és téged is, ha lelépsz? Vagy egyszerűen egy gazdag ember, aki eltart, de természetesen ennek is van "ára"?

Mindenre van megoldás, de ha még a problémát se mondod el, akkor ne számíts arra, hogy választ kapsz a kérdésedre...

Ez kb. olyan, mintha valaki beírta volna hogy "Beteg vagyok, de orvoshoz nem akarok menni, mi bajom? Ja és a tüneteket se mondom el." És utána még ő kezd el hülyézni másokat, hogy nem gondolatolvasók.

Aki, ilyen szellemi szinten áll, azt a legkönnyebb függővé tenni...

2009. nov. 28. 11:45
 15/26 anonim ***** válasza:

11:45-ös

Tökéletesen leírtad mit gondolunk erről az egészről :)

2009. nov. 28. 11:48
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Itt a hülye szerintem te vagy,még a kérdésedet sem tudod normálisan érthetően feltenni!!!Mindenkitől meg lehet szabadulni ha akarunk.Legyen az főnök,nagynéni,házastárs,vagy bárki.Az ember legnagyobb korlátja saját maga!Költözz el,kezd új életet máshol,keress új munkahelyet,barátokat.De először is saját magaddal a dolgokhoz való hozzáállásoddal kezd a változtatást.Ez alapján amit leírsz,nem lehet használhatóbb tanácsot adni.
2009. nov. 28. 11:50
 17/26 anonim ***** válasza:

Hmmm... Azért így jobban belegondolva, sejtem mi lehet a gond. Az, hogy nem mondod el, ki az akinek "hivatalból hatalma" van feletted, ill. ha a 12-13 éves szellemi színvonalat is számításba veszem, akkor az jön ki, hogy a tanító néni/bácsi nem hagy békiben...

Talált?

2009. nov. 28. 11:58
 18/26 anonim ***** válasza:
egyébként nekem is az ugrott be elsőnek hogy tuti a tanár szekálja :D
2009. nov. 28. 12:56
 19/26 anonim ***** válasza:
azért leírhatnád, hogy mégis ki a fene csesztet ennyire. Akkor talán kapnál értelmes válaszokat is. Ja a korodat sem árt tudni. (Lehet, hogy 13 sem múltál el...)
2009. nov. 28. 23:34
 20/26 anonim válasza:
Kérd a Jóistent.Arra senki nem gondolt,h a kérdező esetleg gyámság alatt van,-pld-nem azért mert fiatalkorú,nem azért mert szellemileg elmaradott.Szerintem csak túl hosszú lenne a helyzetének érdemi felvázolása,mert esetleg minden lényegtelen infot is elkezdenének kivesézgetni.Talán így van.A válaszom a kérdésedre:van az én életemben is egy ember,akit gyűlölök,ő is engem.Sajnos még nem elég erős a hitem ahhoz,hogy kenyérrel dobjak vissza,amikor kellene.Nem vagyok szektás-egyszerűen hiszek Istenben.Kérlek,akármennyire is el vagy keseredve,tegyél egy próbát!Nincs veszítenivalód.Biztos sokszor felkeresett már Téged ,csak Te nem vetted észre Őt.Véletlenek nincsenek.Most általam bekopogtat hozzád.Fogadd el hogy Ő van,engedd a szívedbe!Érezni fogod Isten határtalan szeretetét.Azt sem mondom,hogy menj templomba.Csak szeresd Őt,...és figyeld az életed változását.
2009. nov. 30. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!