Hogy vezessem le a gyűlöletet?
Figyelt kérdés
néha rádöbbenek, h rühellek mindent.. rajzoljak haldokló akasztott embereket?? valami csendes megoldás kell, nem akarom, h pszichológushoz küldjenek meg amúgy is ordibálok eleget......2011. júl. 28. 12:20
1/11 anonim 

válasza:

Szerezz be egy Ps3-at majd evgyl rá UFC-t és verj ki pár embert ^^
3/11 anonim 

válasza:

olvass! komolyan! az mindig megynyugtat!
5/11 anonim 

válasza:

www.redtube.com vagy www.csucsvideok.hu
6/11 anonim 

válasza:

szerezz igaz barátokat... és inkább a szeretetre összpontosíts irántuk. ha jó közegben vagy, nem fogsz mindent gyűlölni. sőt, nem az fog foglalkoztatni.
7/11 anonim 

válasza:

én ki szoktam rajzolni magamból, akkor lesznek a legjobb rajzok...:)
8/11 anonim 

válasza:

a gyűlölet jó ha hasznos dolgokra tudod fordítani, például testépítés, művészet. próbálj csinálni terveket, hogyan fordítod át a dühöd erejét jó dolgokba.
ajánlhatok egy ilyen együttest is, akik ebben segíthetnek, ha hallgatod őket
9/11 anonim válasza:
sportolj. levezeted vele a feszültséget egészséges is és még ki is tudsz kapcsolni.nekem bevált.
10/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a tippeket, bár azthiszem már mindet kipróbáltam.. akkorhát művészet és gyúrás, jövök..
2011. júl. 31. 12:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!