Mit gondoltok erről az állapotról?
sziasztok,
Sokszor elképzelem milyen lenne ha lenne egy barátnőm, tudnám-e őszintén nyiltan szeretni, és elindulni vele a nagybetűs életbe.
Magamban válasz: nem tudom, tartok tőle nem. Annyira távolinak érzem egyáltalán egy "idegen" ember "közelségét". Már 2-3 éve abszolút nem járok el ism-ekkel, konkrétan senkivel nincs kicsit barátibb kapcsolatom.
Vagy ezt az egészet csak azért érzi az ember mert senkivel nincs kapcsolata..én azt gondolom ez a magány van hatással rám.
Hány éves vagy? Lehet, hogy még fiatal vagy egy komoly kapcsolathoz.
Vagy nagyon zárkózott vagy és nehezedre esne megnyílni a barátnőd előtt, ha lenne, és ez tart vissza.
Szedd össze magad, és keress valami társaságot, mert a magány szar lelki betegségeket tud okozni. Meg kell erőltetni magad. Muszáj. Nekem már hat éve lesz, hogy nincs barátnőm, de azért van három jóbarátom.
Én is olyan elkerülő vagyok mint te, de nekem már elegem van belőle. Úgy látom neked is.
A sült galamb nem fog a szádba repülni.
Járj el sportolni, futni, edzőterembe járni. A mozgás fejleszti az akaratod, idegrendszered, izmaid. És megismerkedhetsz másokkal.
Előbb utóbb jobb lesz, csak az első pár lépést kell megtenni:)
Tapasztalat.
28F.
Igen, azt gondolom igen eltávolodtam az emberektől, még nehezebben nyillok meg, rossz tapasztalatok korábbi "barátoktól". Rájöttem egyik sem viszonyult úgy hozzám mint én ahogy nyitottam feléjük. Mindíg próbáltam tartozni valakihez...ez alapjaiban jelenti hogy kiszolgáltatottabb helyzetbe hozza az ember magát. Rosz látni hogy azok akik csak magukról beszélnek, hidegek, azokhoz máshogy viszonyulnak. "tisztelik". Olyan nehéz találni olyan embert akivel tényleg igazi kapcsolatban tudtok lenni.
Régen sose vettem magamra dolgokat, nem foglalkoztam azzal ki mit ad nekem, hogy állnak hozzám, .. úgy álltam az ism.hez mint ha a testvéreim lennének. Tudom el kell fogadni, mindenkinek a saját döntse ha nem viszonozza, de akkor én sem állok már úgy a továbbiakban hozzájuk (kicsit átestem a ló túloldalára). De tény hogy én is távolságtartóbb lettem.
Nem szeretek megnyilni, de talán ez nem is baj mai világban.. Csak szimplán nincsennek emberek körülöttem akikből kikerülhetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!