Te mi tévő lennél az én helyembe? (Hosszan lent)
Évek óta küszködök a magánnyal! (15 éve!)
Próbáltam : Létrehoztam egy városi közösségi klubbot, ingyenes helyiséget kaptunk, uniós támogatás...stb de nem volt túl sikeres, próbáltam online társkeresőkön, facebookon...stb, próbáltam buliba járni, mindenféle emberrel megismerkedni... nagyon rossz vége lett mert csak rossz társaságot találtam amerre mentem! Most leshetem a rendőröket az ablakon!
Egy akármilyen barát megtalálása, akivel eltölthetem a szabadidőm, a mai világban nagy falat, és erre magamnak kellett rájönni!
Osztálytársaim nem voltak, kiemelkedő tanulmányi eredményeim miatt, magántanuló voltam, közép iskolában is! Munkám nincs mert kevesebb a fizetésem mint a segélyem! (Csak így tudok megélni)
Jelen álláspontom szerint a megoldáshoz vezető út számomra ismeretlen!
Teljesen el vagyok zárva a világtól, és senki nem mondhatja, hogy nem próbáltam mindent, kitartóan több éven át, hogy egy barátot szerezzek magamnak, mindegy hogy fiú, vagy lány, aki nem akar semmi törvénybe ütközőbe bele vinni és személyesen eltölthetem vele a szabad időm az nekem megfelel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!