Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Te mi tévő lennél az én...

Te mi tévő lennél az én helyembe? (Hosszan lent)

Figyelt kérdés

Évek óta küszködök a magánnyal! (15 éve!)

Próbáltam : Létrehoztam egy városi közösségi klubbot, ingyenes helyiséget kaptunk, uniós támogatás...stb de nem volt túl sikeres, próbáltam online társkeresőkön, facebookon...stb, próbáltam buliba járni, mindenféle emberrel megismerkedni... nagyon rossz vége lett mert csak rossz társaságot találtam amerre mentem! Most leshetem a rendőröket az ablakon!

Egy akármilyen barát megtalálása, akivel eltölthetem a szabadidőm, a mai világban nagy falat, és erre magamnak kellett rájönni!

Osztálytársaim nem voltak, kiemelkedő tanulmányi eredményeim miatt, magántanuló voltam, közép iskolában is! Munkám nincs mert kevesebb a fizetésem mint a segélyem! (Csak így tudok megélni)

Jelen álláspontom szerint a megoldáshoz vezető út számomra ismeretlen!

Teljesen el vagyok zárva a világtól, és senki nem mondhatja, hogy nem próbáltam mindent, kitartóan több éven át, hogy egy barátot szerezzek magamnak, mindegy hogy fiú, vagy lány, aki nem akar semmi törvénybe ütközőbe bele vinni és személyesen eltölthetem vele a szabad időm az nekem megfelel!

24-évesen te mi tévő lennél a helyemben, hogy barátra lelj?

2013. dec. 20. 01:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ez szomorú. :/ Nem ismerem a helyzetedet, nekem nagyon régóta van baráti társaságom, és bizony szép feladat összetartani egymást. De ha nem lennének, már meghülyültem volna. Ha gondolod, beszélhetünk, megpróbálok segíteni.
2013. dec. 20. 01:33
 2/11 anonim ***** válasza:

Beiratkoznék iskolába, és elmennék önkénteskedni.

Avval, hogy nem jártál, a szociális készségeid sem izmosodtak meg - nem mintha ezen múlna ma bármi is, ahogy ki is fejtetted.

De az egy olyan közeg, ahol van közös élményanyag.

2013. dec. 20. 02:08
 3/11 anonim ***** válasza:

Meg mondjuk alkalmi munkát lehet végezni segély mellett is.

De a segélynek meg az aktív álláskeresés a feltétele, hogy oldod akkor ezt meg?

2013. dec. 20. 02:09
 4/11 anonim válasza:

Közös érdeklődési kör ad beszéd témát: sport, sportolás, zene... Tévét attól még ne nézz, legyen benned méltóság.

Ám van jó tippem. Nem tudom hova valósi vagy, keress valami küdősport, vagy harcművészetet. De ha már ilyet nézel jó legyen.

A harciszerzi.hu szekesztője ninjutsut tanít és írt valamit arról, hogy mit vegyünk figyelembe, ha dojot, harcművészetet választunk. Például figyeljük a sensei és tanítány viszonyát, a sensei azt jelenti aki előrébb jár az úton. Ha emellett döntesz nézzél ott ezeknek utána, most nem tudom pontosan. Vagy ha pesti vagy és megtetszik a ninjutsu akkor egyenesen hozzá.

A rossz meg olykor nézőpont kérdése.

Vagy tedd amit előttem álló mond.

2013. dec. 20. 02:35
 5/11 A kérdező kommentje:

Nincs önkéntesi munka a környéken,(Valamint anyagilag rosszabbul jönnék ki egy 70eft alatti munkával! iskolai végzettségem a legmagasabb szinten van! " kiemelkedő tanulmányi eredményeim miatt, magántanuló voltam, közép iskolában is"

Küzdősportok terén is dicsekedhetek, de utálom az erőszakot, gyűlölök mindenféle rivalizált sportot!

Sajnos ezek nem megoldások a problémámra!

Félre ne értsék nem adom fel csak úgy vélem hogy más tudhat olyan dolgot, amiről én azt se tudom ,hogy nem tudom!

2013. dec. 20. 12:36
 6/11 anonim válasza:
Előítéletes vagy. Összekevered a küzdősport alapú judo-t, ahol versenyeztetnek is, a harcművészettel, ahol önvédelmet tanulsz. Ha érdeklődsz-e téren böngésszed a harciszerzit, most nem részletezem. Annyit elmondok, a filozófiája a senkinek nem ártás. " Aki igazán ismeri a harcot mindent elkövet, hogy elkerülje azt." Ninjutsut Ádám így tanítja. Valami ártani nem akarás elvéről beszél. Szóval összhangban van az erőszakmentességeddel, önmagadat kell legyőznöd, erősödsz, megtanulsz túlélni, és nyilván jó a társaság. Biztos lesz kivel összehaverkodni.
2013. dec. 20. 17:35
 7/11 A kérdező kommentje:

Naés ha előítéletes vagyok! Akkor sem szeretek rivalizálni mert teljesítmény centrikus beállítottságú vagyok és ha valamiben sikerem van magasabb agytevékenységem miatt áthághatok bizonyos tűréshatárokat Pl: fájdalom, fáradság, fizikai korlátok, legutobb egy csontom törtem hogy bebizonyítsak valamit. Ebből kifolyólag ártalmassá tehet a társadalom felé!

Megértem az álláspontod, de pont a ninjutsu volt amiből egyhuzamban 3 évig órákat tartottam egy kis csoportnak. (Ide értettem hogy "küzdősportok terén is dicsekedhetek!") Az gond az összes sporttal ha véletlen élvezetet találok benne megszegem a szabályokat, roppant befolyásolja viselkedésem érzelmi állapotom Pl: Ha valakit meg akarok ("nyomorítani") meg is teszem, ha azt szeretném hogy valaki szeressen, szeretni is fog! Azt vallom: Szeretkezz ne háborúzz!

Atom bombának teremtettek, atomreaktorként működök!

2013. dec. 21. 22:14
 8/11 anonim ***** válasza:

5: Nem értem, amiket írtál, ha arra írtad, amiket javasoltam...

Hogyan befolyásolná az anyagi helyzetedet az önkéntes és az alkalmi munka?

Milyen jövedelmed van most, miből?

És hogy jönnek ide a küzdősportok és az iskolai eredményeid?

2013. dec. 22. 08:00
 9/11 anonim ***** válasza:
7: Akkor mégiscsak jól működhetsz, ha eléred az embereknél, hogy szeressenek. Akkor miért vagy magányos? Nézz ki Magadnak valakit, valakiket és érd el, hogy keresse a társaságod!:)
2013. dec. 22. 08:03
 10/11 A kérdező kommentje:

Vegetációs munkavégzés!

A másik meg való igaz nem a személyiségemmel van gond, (Bár itt most kötekedő vagyok) hanem avval hogy hól keressek hogy ne ütközzek bűnözőkbe! Mert városom statisztikálya szerint 400 megismert emberből 400 drogozik lop hazudik...stb Ilyenekkel nem akarok megint szóba állni! Mert börtönbe kerültem egy pár miatt!

Ha bulizó helyre megyek biztos fogyaszt alkoholt, máskülömben miért menne oda? Könyvtárban 50- év alatt nem találok! Közösségi helyeket csak a vidéki drogosok látogatják. Iskolába chip kártya nélkül nem engednek be és ha sokáig állsz az iskola mellett a 20M lévő rendőrségről faggatnak! (Tapasztalat) Semmi esélyem! Hól keressek társaságot? A börtönben lehet rabtársakkal beszélgetni?

2013. dec. 23. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!