Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Legszívesebben öngyilkos...

Legszívesebben öngyilkos lennék. Nagyon magányos vagyok. Mit tegyek? 41/N

Figyelt kérdés
Ha valaki megkérdezné: mit szeretnék tenni, ha bármit tehetnék, akkor én nem mennék nyaralni vagy koncertre, hanem megölném magam. Az is baj lehet, hogy nagyon magányos vagyok és egy szót sem szólhatok senkihez. és az ember: társas lény (lenne). Korábban volt egy barátnőm, de már neki is pasija van. Aki egyedül van, azt nem hívják (párok) sehova. Olyan pasi lenne, aki csak kihasználna, de nem a szex hiányzik, hanem egy társ, egy jó barát. Társkereső oldalakon szélhámosok vannak. Elmehetnék ma is itthonról, de minek? Egyedül menjek be egy plazába, menjek be a moziba, egyedül, jöjjek ki, jöjjek haza? Ne haragudjatok, hogy nyafogok, de ez van. Nem tudom, hogy kellene változtatnom.

2013. dec. 14. 19:22
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Ugyan már! Eszébe nem jutna öngyilkos lenni! Ez biztos! :)
2013. dec. 14. 21:13
 22/27 A kérdező kommentje:

Szóval azért nincs tévé csatornám, mert olyan módszerben akartam nevelni a gyerekemet, hogy ne nézzen tévét, reklámot, buta műsorokat. és ezért lemondtam. (Már ennek is örülhetnék, hogy megpróbálok jó anya lenni.) Egyébként sokat segítettetek nekem, de igazán! mert lett erőm és kimásztam az ágyból (8-kor) és megmosakodtam, megfésülködtem, szépen felöltöztem, lementem a Tesco-Expressbe, ami csak 9-ig van nyitva. Vettem magamnak kenyeret (mert nem volt mit enni) és egy csomó ajándékot. Pl. banánt (étkezési célra), Danone Activia joghurtot, földimogyorót (amit még pucolni kell), egy cserepes rozmaringot (mindig vágytam ilyesmire, de sosem vettem, de most azt gondoltam: ez is sokkal jobb, mint öngyinek lenni). és még vettem egy DVD-t (csak egy féle DVD volt a boltban :-) Hupikék törpikék II., de még nem néztem meg.

Ezenkívül beszélgettem egy nővel pár percet a lépcsőházban! (A kisfiam megkérdezte: Miért beszélsz úgy, mintha idegroncs lennél? Mondtam neki, hogy ez nagyon jó kérdés, mert: az vagyok. Erre azt felelte: Két nagy pofon segítene. Az anyukája alig győzött elnézést kérni.)

Aztán útközben láttam egy helyes pasit, aki éppen porszívózott egy imént bezárt üzletet. Gondoltam: fel kellene szedni, de biztos van barátnője. Visszafelé a boltból azon gondolkodtam: Még egy leégés is jobb, mint egy öngyilkosság és elhatároztam, hogy mégis bekopogok a porszívózó pasihoz. Odamentem, de másodszorra már nem is tűnt helyesnek, egyáltalán. Aztán hazajöttem és elhatároztam, hogy MEG FOGOM RENDELNI AZ INTERNETET, végre! Különben is ezerszer mondta a kisfiam, hogy neki semmi más ajándék nem kell karácsonyra, de net nélkül megőrül. és most még egy régi pasit is felhívtam, hogy mit csinál ma, de épp nem ér rá!

Utóirat: rájöttem, mitől is lehetek ennyire kikészülve. Attól, hogy napok óta rettenetesen szédülök, de már voltam neurológusnál és azt mondták, hogy nincs pl. agyhártyagyulladásom (megvizsgáltak), de azért lehet, hogy ez okozza, hogy tényleg totál padlón vagyok. Agyilag zokni. Mindenkinek köszönöm, hogy ezt a napot is sikerült túlélni és még meg sem néztem a törpös DVD-t!

2013. dec. 14. 22:13
 23/27 anonim ***** válasza:
43%

Majd írjál, merre változott meg az életed. Ez a TV nélkül nevelés, meg a lassú net, egy baromság. Még jó, hogy legalább befűtesz..

Persze, hogy a gyerek alig várja, hogy az apjánál netezhessen.

2013. dec. 15. 18:07
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Van, amikor a magány kelemes állapot. Én akkor akartam meghalni, amikor egy nagyon rossz kapcsolatba ragadtam bele. Nagy nehezen véget vetettem ennek, két éve egyedül vagyok, nem mondom, hogy örömmámor, de jobb, mint a szar kapcsolatban volt.

Azóta nincsenek öngyilkossági gondolataim, pedig 45 éves vagyok (!), kapcsolatra már nem is vágyom, nincs családom, csak egy cicám, ő segít elviselhetőbbé tenni az amúgy semmilyen napokat.

2013. dec. 17. 15:09
 25/27 A kérdező kommentje:
Nem baromság tévé nélkül nevelni. Egyszer a gyerekem látott egy híradót a tévében és utána másfél évig rágta a körmeit (véresre) mire nagy nehezen (homeopátiával) sikerült őt kigyógyítani belőle. De ismerek olyan vállalatigazgatót is, aki 38 éves de még mindig rágja a körmét.
2013. dec. 19. 00:48
 26/27 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

9-esnek: a gyerekem 13 éves. (Sajnos, sokat meséltem neki is erről, hogy ez a vágyam.)

Eddig a pontig éreztem részvétet irántad. Qrva nagy önsajnálatodban még a gyereked fejét is ezzel tömöd?

2013. dec. 21. 11:49
 27/27 A kérdező kommentje:
26-osnak. Nem tömtem vele a fejét, csak el szerettem volna búcsúzni tőle. és ez nem önsajnálat, mert, ha az ember sajnálja magát, akkor azon tud változtatni. Ez valami más. Ilyenkor az a baj, hogy pont azod beteg, amivel gondolkodnod kellene. (Amúgy azóta is nagyon szédülök. Nem tudom, mi lehet a baj, már ezer orvosnál jártam. Vérvétel, hallásvizsgálat stb.)
2013. dec. 26. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!