Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tehetek, hogy megnyíljon...

Mit tehetek, hogy megnyíljon előttem?

Figyelt kérdés

A barátomal 2 hónapja vagyunk együtt, de már évek óta barátok vagyunk. Nyáron elhunyt az édesapja, azóta nagyon megváltozott, ami persze érthető. Zárkózott, nem tud megnyílni, és nem tud felszabadultan beszélni/viselkedni. Aggódom érte, és félek attól, hogy ráfog menni erre a kapcsolatunk is, bár én nagyon igyekszem, de őt semmi nem érdekli. Mit tehetnék, hogy megnyíljon előttem végre. (Velem nyilván felszabadultabban beszél, mint másokkal, de még is). Hogyan segíthetek neki feldolgozni ezt az egészet, ha semmit nem akar, semmihez sincs kedve?

Előre is köszönöm a válaszokat.

2013. dec. 11. 22:58
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Tovább nem próbálkozom már. EGÉSZ IDŐ ALATT MEGCSALT... teljesen összetörtem....
2014. jan. 2. 19:56
 12/12 anonim ***** válasza:
Szomorú. Azért szerintem te szépen jártál el végig. Így tovább :)
2014. jan. 2. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!