Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ismertetek olyan embereket...

Ismertetek olyan embereket akiket kihasználtak sokszor, es öngyilkosak lettek, az öngyilkos fenyegetések után?

Figyelt kérdés
2013. nov. 28. 00:44
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 A kérdező kommentje:
Plusz a hatéves értelmi szint jelzővel is.
2013. nov. 28. 22:04
 62/66 anonim ***** válasza:
Kezdjük azzal, hogy 2 mocskolódó kommentet is írtál mire azt válaszoltam, hogy 6 éves értelmi szintjén vagy. Egyedül te mondtad hogy szánalmas és szerencsétlen vagyok. Az életed pedig szánalmas.
2013. nov. 28. 22:06
 63/66 A kérdező kommentje:

Te irtad elsőnek a szánalmast.

Ennyi, befejeztem.Itt mindenki normálisan irt, ami jól esett, te vagy egyedül aki bunkózott a szánalmassal, és még te sértődsz meg.

2013. nov. 28. 22:15
 64/66 anonim ***** válasza:
Az érzelmi életed totál csőd, változtatni nem akarsz, ehelyett jössz sajnáltatni magad noname emberek által egy forumon. Ez bizony elég szánalmas.
2013. nov. 28. 22:16
 65/66 A kérdező kommentje:
de akarok változtatni, ezért is irtam ki..de mr.okoska, hisz olyan könnyű változtatni, te már csak tudod, benne vagy az életembe "persze".
2013. nov. 28. 22:20
 66/66 Passiflora ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Valamelyik hozzászólásodban azt írtad, hogy pszichológushoz azért nem mész, mert anyagilag nem engedheted meg magadnak. Én úgy tudom, hogy háziorvosi beutalóval is lehet pszichológushoz járni.

Lehet, hogy az állami egészségügyi ellátás keretein ritkábban és alkalmanként rövidebb ideig foglalkozik Veled egy pszichológus, de mégiscsak szakmai segítség.

Szerintem érdemes lenne a háziorvosodnál érdeklődni erről a lehetőségről, ha szeretnél tenni azért, hogy változzon a helyzeted.

Minden jót Neked!

Vera

2013. dec. 2. 09:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!