Ismertetek olyan embereket akiket kihasználtak sokszor, es öngyilkosak lettek, az öngyilkos fenyegetések után?
Figyelt kérdés
2013. nov. 28. 00:44
21/66 anonim válasza:
Hogy telnek a napjaid, miket szoktál csinálni? Eljársz szórakozni valahova?
22/66 anonim válasza:
akkor se megoldás az hogy öngyilkos leszel.
23/66 A kérdező kommentje:
semmit amit életnek lehet hivni, robotolok hogy eltartsam magam, utana elmegy a penzem...semmit nem érő munkában vagyok amibe tönkremegyek fizikailag..ki akarok lépni de nem lehet, és már olyan helyekre sem megyek ami a szenvedlyem, mert nincs energiám
2013. nov. 28. 01:02
24/66 A kérdező kommentje:
nem tudom helyrehozni..tlzottan elvan cseszve a belső világom...könny irni hogy hozzam rendbe...
2013. nov. 28. 01:05
25/66 anonim válasza:
az állam teszi ezt az emberek jó részével..csonkítja a halottat.
de nem hiszem hogy te robotoló senki lennél..ki vagy te? ...vagy már néha nem is érdekel? Biztos értékes vagy bizonyos emberek szemében de a világtól ne várd el hogy érted sírjon.
26/66 anonim válasza:
ez így problémás de kellene sürgősen találnod valakit akit szerethetsz vagy valamit, ami miatt érdemes élni.
27/66 anonim válasza:
Szívesen segítenék, de ilyen helyzetben kevés vagyok. Viszont az öngyilkosság a legnagyobb hülyeség. Akkor már inkább menj ki külföldre vagy akárhova és kezdj új életet, hátha bejön.
28/66 A kérdező kommentje:
ki a franc várja hogy a világ értem sirjon??? menj innen ..nagyon elvagy tévedve
2013. nov. 28. 01:09
29/66 A kérdező kommentje:
kellene sürgősen találnom valakit....ez nem rajtam múlik..hiába szeretnm ha egyoldalú...mindig ezt éltem át
2013. nov. 28. 01:11
30/66 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!