Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ismertetek olyan embereket...

Ismertetek olyan embereket akiket kihasználtak sokszor, es öngyilkosak lettek, az öngyilkos fenyegetések után?

Figyelt kérdés
2013. nov. 28. 00:44
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 A kérdező kommentje:
nincs pnzem rá...meg nemigazán tudok hinni abban, hogy tudna rajtam segíteni
2013. nov. 28. 20:35
 52/66 anonim válasza:
pedig segítene
2013. nov. 28. 20:45
 53/66 anonim ***** válasza:
93%
Ha semmi sem segít, nem akarsz tenni semmit, akkor meg éld a szánalmas életed. Úgysem leszel öngyilkos, ahhoz is gyenge vagy.
2013. nov. 28. 20:51
 54/66 A kérdező kommentje:
igen gyenge vagyok hozzá..viszont te is szánalmas vagy, hogy igy nyilvánulsz meg egy olyan ember felé aki nem ártott neked, lés semmit nem tudsz az életéről.....
2013. nov. 28. 21:05
 55/66 anonim ***** válasza:
Ja igen, mert aztán akkora bölcs vagy, csak éppen még egy hétköznapi emberi élet minőségét sem sikerül elérned.
2013. nov. 28. 21:11
 56/66 A kérdező kommentje:
egy szóval nem mondtam h bölcs lennék, azt eltudom érni, csak nem érzem benne jól magam, es a bunkó hangnemet tartogasd másnak , szerencsétlen
2013. nov. 28. 21:31
 57/66 anonim ***** válasza:

Azt hiszem, a rejtély egy kis része megvilágosodott.

Én normális hangnemben írtam egy hozzászólást, ami tartalmaz igazságot, mert ez volt az első amire rögtön felkaptad a vizet. A hétköznap élet minőségéhez egy érzelmi háttér is hozzátartozik, amit te láthatóan nem birtokolsz.

Ha a való életben is ilyen hangnemben beszélsz más emberekkel ha kimondják a fájó igazságot, akkor lehet hogy a hiba az ön készülékében van, és nem ártana átértékelni pár dolgot.

2013. nov. 28. 21:38
 58/66 A kérdező kommentje:

szerintem inkább te kaptad fel a vizt...szervusz

:)

2013. nov. 28. 21:42
 59/66 anonim ***** válasza:
Figyelj, ha egy 6 éves gyerek értelmi-érzelmi szintjén állsz, és nem vagy képes szembesülni az igazsággal, akkor ne csodálkozz, hogy félresiklott az életed.
2013. nov. 28. 21:51
 60/66 A kérdező kommentje:
Figyelj,van igazság abban amit irsz, nem cáfolom, de senkinek nincsen joga leszánalmasozni a másikat azért mert problémái vannak, ez egyenlő a lenézéssel, hiába tudálékoskodsz, nézz te is magadba kicsit.Ez nem egyenlő az igazsággal ha valakit szánalmas jelzővel illetsz.
2013. nov. 28. 22:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!