Ismertetek olyan embereket akiket kihasználtak sokszor, es öngyilkosak lettek, az öngyilkos fenyegetések után?
Figyelt kérdés
2013. nov. 28. 00:44
11/66 anonim válasza:
és mi az oka ? mesélj este nekem.Saját magad az oka hogy gyenge vagy?
12/66 anonim válasza:
"régen öngyilkos akart lenni, elkezdett ugrálni, és akkor jött rá, hogy érdemes élni"
hahah, ugrás közben mindig meggondolják magukat
legtöbbször akkor mondjuk már késő
13/66 A kérdező kommentje:
nagyon sokminden miatt..gyerekkor, az egész életem, lényem miatt, sorozatos lelki bántások pasiktól, egy pozitv érzést nem kaptam senkitől aki érdekelt, mindig csak azt hogy mennyire senki, semmi vagyok
2013. nov. 28. 00:53
14/66 anonim válasza:
Ja, de ha halott leszel pláne nem fogsz szeretetet kapni senkitől.
15/66 anonim válasza:
12-es, ejtőernyővel :D Felmászott a Golden Gate híd tetejére, ami már alapból életveszélyes, mert nem érdekelte, hogy meghal és onnan ugrott le, aztán rájött, hogy k-rva jó.
Kérdező mesélsz nekem magadról kicsit bővebben?
16/66 anonim válasza:
lehet csak azokat vetted észre akik bántottak.erre alapoztad már gyerekkori totyogó életedet..minden napod oda visz ha így haladsz.de lenne kiút..óóó de még mennyi lehetőség,csak nyitott szemmel indulsz a vak sötétben.mert azt hiszed látsz...pedig érezni kéne.
17/66 anonim válasza:
a gyerekkort én is jól megkaptam és jelenleg is kapom, nyáron volt pár hullámvölgyem.. de ! ma már túltettem magam az egészen és Szarok bele, lesz ami lesz alapon élem a napjaim.
18/66 A kérdező kommentje:
nem is hianyoznek senkinek
2013. nov. 28. 00:57
19/66 A kérdező kommentje:
igen azokat, mert csak azt kapom...csak azt..
2013. nov. 28. 00:58
20/66 anonim válasza:
18. ebben ne legyél olyan biztos..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!