Kényszergondolatok lehetnek? Nem tudom eldönteni.
Hát annyira nem tudom ezt leírni, de olyasmiket gondolok, hogy mint a horrorfilmekben azok a száj- orr nélküli furcsa emberek. Vagy mint a Körből a kislány. Szóval, hogy ezek jönnek felém, vagy meg akarnak érinteni és rettentően félek. Most hogy ezt leírtam, megint elkapott a rosszullét.
Nem szedek semmilyen gyógyszert, már nem járok se pszichológushoz, se pszichiáterhez.
Nem tudom, hány éves vagy, de bizonyos korig ez még akár természetesnek is mondható.Vannak félősebbek, vannak bátrabbak, neked jobban működik sötétben a fantáziád, de nyugi, ez még nem elmebaj, nem is lenne helyes akként kezelni.
Hogy mitől lehet?Elképzelhető, hogy kicsi korodban megijedtél , szorongtál valamitől(lehet ez egyszerűbb dolog is)és még nem tudtad feldolgozni, tehát a feldolgozatlan félelmeid nyilvánulnak meg ilyen ijesztő alakokban.Az is lehet oka, ha nem kapsz elég törődést, magányosnak érzed magad, ill. félsz a magánytól!Az átalakulhat ilyen félelmekké!
Tudom a magam példáján, mert én is szenvedtem hasonlóktól kis korom óta, pedig nem vagyok "beteg".
Sokszor úgy éreztem van"valaki" valami veszélyes a szobában és szó szerint kimenekültem, már idegbajt kaptak a családtagjaim ezektől a paráimtól.
Aztán nálam ez akkor enyhült, mikor elkezdtem spirituális témákkal foglalkozni, megértettem dolgokat, ezen kívül hívő is lettem és ezáltal erősödött a bizalmam, bátorságom, nyugodtabb lettem.Mára ezek a fajta félelmeim elmúltak, máshogy kezelem ezeket a dolgokat.
Próbáld felfedezni saját lelkivilágod és az élet rejtettebb oldalait az így megszerzett tudás talán neked is segíteni fog.Sajnos a tabletták nem fognak.
20 éves lány vagyok.
Igen, régebben, kiskoromban átéltem egy szörnyű álmot, hogy valaki a lábamnál fogva húz le az ágyról és mikor felébredtem még mindig úgy éreztem, hogy húznak le az ágyról meg egyéb dolog is rátett.. Gondolom most ez tört fel valami miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!