Ezek kényszergondolatok lennének? Megkeserítik az életem.
Eddig rengeteg olyan gondolatom volt/van, amik egy időszakon belül tönkretették/teszik az egész életemet.
Akaratom ellenére előjönnek, befurakodnak, és nem tudom őket elhessegetni.
Emiatt a gondolatok miatt akkora nyomasztó érzés telepszik rám, hogy az szinte kibírhatatlan.
Egész nap a fejemben vannak, félek, szorongok, rettegek tőlük.
Már nem tudok egy jóízűt nevetni, mert ezek a gondolatok nem hagyják, hogy jó kedvem legyen.
Hiába mondogatom magamnak, hogy ezek csak gondolatok, nem nyugszok meg, nem múlnak el a nyomasztó érzések.
Felsorolom az eddigi ilyen gondolataimat:
1.Nem tudtam megkülönböztetni az álmot a valóságtól. Azt hittem, hogy álom a valóság, és rettegtem, hogy valami hülyeséget csinálok.
2.Meg akartam ölni a húgomat.
Rettegtem, szorongtam, sokszor már meg kellett erőltetnem magam, hogy ne menjek oda, és fordítsam ki a nyakát. Borzasztó volt.
3.Öngyilkos akartam lenni.
Rettegtem, hogy bekattanok, és megteszem.
Minden nap halálfélelmem volt.
4.Féltem, hogy meleggé válok.
Lejátszódott a fejemben, ahogy férfiakkal szexelek, és akkora szorongó érzést váltottak ki ezek a képzetek, hogy majd beleőrültem.
5.Most attól rettegek, hogy nekrofillá válok.
Lejátszódik a fejemben, hogy egy hullával szexelek, és nagyon-nagyon félek.
Ez a gondolat /az utolsó/, már hetek óta kínoz, és nem enyhül, nem tudok tőle szabadulni.
Mindig bennem van az a nyomás.
Ha a jövőmet tervezgetem, az ugrik be, és rögtön félek.
Ha próbálok jó dolgokra gondolni, az ugrik be, és rettegem.
Ha egy filmben meghal valaki, vagy egy könyvben meghal valaki, rögtön a nekrofília ugrik be, és félek. És félek, félek, és rettegek.
Már soha nem leszek boldog, és tényleg nekrofillá fogok válni, annyira belémrögződött már.
Mi van velem?
Megőrülök!!
15/F
"4.Féltem, hogy meleggé válok.
Lejátszódott a fejemben, ahogy férfiakkal szexelek "
&
15/F
?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!