Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért vagdossa magát minden...

Miért vagdossa magát minden tinilány?

Figyelt kérdés
Ez az új divat, hóbort? Beírom ide keresőbe és 60 millió ilyen kérdés van, 12-15 éves lányok csinálják. Láttam külön tumblr-t ami erre a témára épül, hogy ki hogyan vagdossa magát, mint valami új divatos dolog, megvágni magam, lefotózni instagrammal és feltölteni, inkább nyomják a yolo swag-et, az is szánalmas, de akkor inkább az. Elhiszem, hogy van akinek nagy trauma van mögötte, de biztos van olyan aki csak nem kapta meg az új iphone-t, ekkora számnál már szinte kizárható, hogy mindenkinél megalapozott a vagdosás. Vagy ez olyan mint a drog, felszabadul valami adrenalin? Akkor meg kezeltessék magukat.....

2013. nov. 12. 21:40
1 2
 11/13 anonim válasza:
mert idióták
2014. aug. 5. 20:27
 12/13 Kecsii válasza:
sokan azért csinálják hogy ne lógjanak ki a tömegből...de van aki azért mert van oka
2014. dec. 9. 20:09
 13/13 viroook válasza:
Hát én csak annyit füznék ide hogy 13 éves vagyok ... az anyám es az apam elváltak iskolat kellet váltanunk ... majdnem megkéseEltek! És egy 5hónapja teljes mértékben rászoktam arra hogyha veszekszem otthon akkor utána vagy ugy 30 vágast minimum ejtek magamon mert egész egysueruen ha egyet vagog az olyan mintha teljesen elmenne az a düh ami bennem van
2015. ápr. 4. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!