Nem alszom ejjel, hogy egyedul lehessek?
Figyelt kérdés
Minden ejjel 3-4 korul felebredek, ezert nyugtatot szedek. Ha nem veszem be, nem tudok visszaaludni. Viszont amikor szabadnapom van, meg nyugtatoval sem alszom vissza. A gyogynovenyes dolgok nem hasznalnak. Autogen trening sem. Sokat dolgozom, elfaradok, nem ez a baj. Talan tul is faradom magam. Azota van ez, miota osszekoltoztem a parommal, kb. egy eve, fokozatosan lett egyre rosszabb. Nyar vege ota mar eldurvult nagyon, van, hogy orankent is felkelek. Ma szabadnapom van, fel 3 ota vagyok fenn. Azt hiszem, azert van, mert ilyenkor egyedul tudok lenni. Pszichologus nem opcio sajnos, kulfoldon elek es ilyen kaliberu dolgokrol nem tudok idegen nyelven beszelni. Paromat sem nagyon tudom elkuldeni sehova, sokat dolgozik o is, csak hat este kb. egy idoben erunk haza es en szeretek egyedul lenni. Vannak kenyszeres dolgaim, pl. takaritas, rendrakas, addig nem tudok lefekudni, amig nincs minden ugy, ahogy en szeretnem. Mikor megebredek, mar azon jar az agyam, miket akarok csinalni aznap. Aztan persze hulla faradt vagyok egesz nap. Vitamin sem hasznalt, semmi, csak a frontin, vagy meg az sem. Mit tanacsoltok? 26?N2013. nov. 9. 06:59
1/8 anonim válasza:
De miért akarsz egyedül lenni, ha a pároddal is lehetsz? Szereted még őt?
Én pedig nélküle nem tudok aludni. Ha később jön haza a munkából, ha nekem kell elutaznom munka miatt, és nem mellettem fekszik, alig tudok elaludni.
2/8 anonim válasza:
Ez,a takarítási kényszereddel együtt már kóros. Léteznek gyógyszerek (lehet,hogy meglepő,de az antidepresszánsok),amik ilyenkor segítenek. De ilyenhez orvosi javaslat kell!
3/8 anonim válasza:
Kedves első válaszoló! Én is szeretek egyedül lenni (a párommal és az anyukámmal élek,aki már nyugdíjas),néha nagyon jó lenne egy picit egyedül lenni. Nem vagyunk egyformák. Az a különbség,hogy nálam nem alakult ki olyan ,mint a kérdezőnél,de megértem a gondját.
4/8 anonim válasza:
Mond meg párodnak, hogy nem akarsz egy ágyban vele aludni és éjjel másik szobában alszol. Mond hogy horkol vagy hogy zavar hogy éjjel forog stb a lényeg hogy találj kifogást
5/8 A kérdező kommentje:
Szeretek vele lenni es mellette aludni, csak neha egyedul is szeretek lenni. Mint irtam kulfoldon elunk es csak szobat berlunk, igy a kulon alvas nem megoldhato, de nem is szeretnem. Ha belegondolok, akkor nyar vegen koltozott a hazba egy magyar par, a tobbiek mas nemzetiseguek es nagyon jol megvoltunk eddig, egy hatalmas, csendes haz. A no mindig azt figyeli, hova megyunk, miert megyunk, mit veszunk, mikor furdunk, mikor dohanyzunk, mikor fozunk, mit fozunk. Segitettem neki munkat szerezni az en helyemen es cserebe folyamatosan kibeszel rolunk mindent a magyar munkatarsunknak, es feszultseget general a hazban is, mindig van valami baja. Miatta is idegeskedek, a csaladomban otthon is vannak gondok. A baj az, hogy mindig jar az agyam, nem tudok kikapcsolni
2013. nov. 9. 08:06
6/8 A kérdező kommentje:
Par eve generalizalt szorongast es depressziot allapitottak meg nalam, erre szedtem coaxilt es frontint. Egy ido utan felvitte a vernyomasom es a folyamatos fejfajas miatt fokozatosan, szakszeruen abbahagytam. Egyebkent autoimmun betegsegem van (Crohn), lehet, hogy gyogyszermellekhatas, de kivizsgaltatni magam pontosan csak januarban tudom. De szerintem idegi, mert a mellekhatas nem hiszem, hogy elmulna nyugtatotol. Addig valakinek valami tippje van esetleg?
2013. nov. 9. 08:12
7/8 anonim válasza:
1. válaszoló vagyok.
Ha egy szobába vagytok összezárva, és nincs másik privát helyiségetek, már jobban átérzem a problémád. Így tényleg nehéz lehet.
Nem tudnátok egy olcsóbb minigarzont kibérelni?
8/8 A kérdező kommentje:
Sajnos nem, ramenne minden penzunk. Draga itt az alberlet. Szeretnenk felretenni es hazamenni Magyarorszagra.
2013. nov. 9. 08:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!