Ha en jol erzem magam egyedul, az baj? Hulye vagyok?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretek egyedul lenni, egesz nap itthon lenni es netezni. Nincs kedvem az emberekhez. Van nehany baratom, ok szoktak hivni erre-arra, de nekem nincs kedvem, bar neha elmegyek, aztan azon gondolkozom, hogy jobb lenne hazamenni. Ezt minek nevezik? Csak en vagyok ilyen?
17/L
2012. júl. 5. 19:31
1/5 A kérdező kommentje:
Ja meg, szoktak piszkalni, hogy nekem milyen keves baratom van es hogy hogy lehetek ilyen. Hat nem tudom, szerintem sem normalis, de alapvetoen nem szeretem az embereket.
2012. júl. 5. 19:33
2/5 anonim válasza:
Én is hason cipőben járok csak nekem két oldalam van. Ha kimegyek az utcára egy nagyon nyitott, mosolygós, könnyen barátkozó ember vagyok. Rengeteg barátom van, a fiúk terén sem volt még bajom. DE (!) amint belépek a házunk ajtaján elmegy minden kedvem az emberektől. Nem is, inkább mindentől ami mozog... Van egy kiskutyám (anyáék azért vették mert aggódtak hogy milyen antiszocális vagyok, mert ugye ők otthon csak ennyit látnak) és néha még őt is kizárom a szobámból. Igyekszem fenntartani az egyensúlyt de valahogy nem megy. Remélem ez csak valami múló szeszély és amint új suliba megyek ez az egész elmúlik mert így egy elég borzalmas ember vagyok.
3/5 anonim válasza:
Hát..
nem baj, csak az a gond vele, hogy káros.
A karrieredre, a megítélésedre és a későbbi lehetőségeidre az életben.
Az emberi életben szinte mindennek a 80% a emberi kapcsolatokon (valós) múlik.
Ilyesmit a neten nem találsz!
Sajnos a dinoszauruszok kihalása óta a földön egyetlen élőlény sem képes hosszú ideig életbenmaradni önmagától.
Viszont, ha nyernél a lottón, simán visszatérhetsz erre az életmódra!
4/5 anonim válasza:
Én is ugyanilyen voltam, mint te. Azt hittem, hogy milyen frankó kis életem van, elvoltam itthon, mint hal a vízben. Aztán rá pár évre rájöttem, hogy elúszott a fiatalságom... Szóval vegyél erőt magadon és kezdj el élni, mert később nagyon fogod bánni.
5/5 anonim válasza:
Próbáld ki net meg tévé nélkül és ha úgy is jól elvagy, akkor lehet hogy csak nem vagy társasági ember, ami nem feltétlenül rossz, de ha úgy unatkozol, akkor igen is társasági ember vagy, csak a netes felszínes kapcsolatok, hírek, beszélgetések látszólag fedezik ezt az igényedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!