Hogyan változtathatok, hogy férfi lehessek?
Figyelt kérdés
Az van, hogy gyerek maradtam (félénk, stb...) mind külsőben, mind belsőben. Olyan, mintha nem mernék... És ez azt jelenti, hogy gondot okoz a férfiasságom...A méretem is gyerek maradt.És rossz, mert azt hiszem valami gát van bennem.2012. márc. 3. 20:48
2/3 yuda válasza:
Hány éves vagy?
Ha pl. 18, akkor ne rettenj meg, mert a jogi felnőtt kor nem egyezik meg mindenkinél, hogy ha betölti, akkor varázsütésre felnőtt férfi lesz, mert nem ezt mutatja a gyakorlat. Óriási, sokszor évtizedes eltérések vannak. Ne erőltesd, ennek magától kell jönnie. Ha mégsem, és valóban valami gát, akkor pszichológus segítene megkeresni és együtt feloldanátok. Szavazz bizalmat egy pszichológusnak. Sokszor már ha őszintén kibeszéli magából az ember, már az sokat segít. Mit veszíthetsz? Csak a bilincseidet :)
3/3 A kérdező kommentje:
huszonéves vagyok. És még az, hogy miért olyan homályos a felfogásom, olyan nehéz a felfogásom...
2012. márc. 3. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!