Depresszióra mi a megoldás?
Figyelt kérdés
Depresszió tüneteit azonosítottam be magamon. Őszre jött ki, a rossz időjárással. Ráadásul elég rossz időpontban, idén kezdtem a fősulit. Ahelyett, hogy élvezném a dolgot, teljesen letört vagyok, gyakran öngyilkossági gondolataim vannak, semminek nem látom értelmét, csak változást változást változást akarok. Aztán, mikor belegondolok a változásba, azt is negatívan látom..Nem hinném, hogy hipohandria, 99%, hogy depressziós vagyok, minden tünet illik rám. A környezetem nem nagyon veszi ezt észre, mert külsőleg adom a boldogat,vicceskedek. Belül viszont ki vagyok:S
Szeintetek mi a teendő?
Előre is köszönöm!
19F
2013. nov. 4. 20:32
1/3 anonim válasza:
Ha tarthatsz a koliban, akkor egyértelműen egy macskát javasolnék. Azért nem barátnőt, mert az érzelmi huzavonával jár, ami tönkrevághatja a tanulásodat rendesen.
3/3 anonim válasza:
Már a depresszió megállapítására is szakorvos kell. Úgy hogy az a megoldás, hogy elmégy hozzá..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!