Hogyan tudnám helyrehozni életem?
Nem is tudom, hol kezdjem..19/F vagyok, barátnőm még nem volt. Nem a szokásos akaratgyenge kockáról van szó, hanem egy olyan srácról, akiről a környezete kb. le sem veszi, hogy problémái vannak. Kb. 15-17 éves koromig irányított egy lány, akibe sokáig szerelmes is voltam. A barát zóna fogalmát nem ismertem még akkor.. Nem akartam mást, csak őt, és úgy viselkedtem, mint egy papucs, sőt, az is voltam. Mikor "felébredtem" elkezdtem azon dolgozni, hogy bepótoljam mindazt, amit elszalasztottam. Sajnos, azt vettem észre, hogy minden teljesen új, minden korosztályomban lévő, sőt fiatalabb is tapasztaltabb mint én, és ez szörnyen lehúzza az önbizalmam. Nem jutok egyről a kettőre. Volt néhány futó kapcsolatom, bulikban néhány csaj. Végülis, az utóbbi fél év "mérlege" nem is olyan rossz..Viszont összesítve, és általánosan még mindig nagyon szerencsétlen vagyok nőkkel kapcsolatban, nagyon sok megaláztatást kaptam már. Mindeddig azon voltam, hogy egy hatalmas hódítóvá váljak. Rájöttem, el vagyok csúszva. 19 évesen már nem itt kellene tartanom, nagyon nem itt..Barátaimat vonom kérdőre, miért nem jönnek bulizni, inni..A válasz egyszerű, csak nem láttam eddig..azok az idők már elmúltak, barátnőjük van, szerelmesek, építik életüket, mással vannak elfoglalva..Én viszont még mindig itt vagyok, sehol. Egyszerűen nem érzem magam 19 éves férfinek, mert nem vagyok az. Még szűz is vagyok..
Főiskolára járok, egyelőre sikeres is vagyok benne, viszont azon gondolkozom, ott hagyom, vagy passziválok..Rendbe kell raknom az életem, gyökerekben kell, hogy változtassak..
Ez csak egy részlet volt, most hirtelen nem tudok többet írni.
Minden tanácsra kíváncsi vagyok, kérlek benneteket, segítsetek!
Fogalmam sincs, hol siklottam félre..Szörnyű érzés ellenben, mikor barátaim közt én vagyok a poénkodós, mindig pörgős emberke, viszont közben is arra gondolok néha, milyen jó lenne meghalni..:SS
Értem már el nagy dolgokat életemben, hiszek benne, rendbe tudom hozni ezt a részt is! Nem tudom, merre induljak el..
Külső önbizalmam van, belül viszont az önbecsülésem a negatív tartományban mozog..
Előre is köszönök mindent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!