Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítene valaki helyrehozni az életem?
Figyelt kérdés
folyton veszekszünk a barátommal, napi többször sírok miatta, de szeretem, és fogalmam sincs, hgoy mit csinálok rosszul. úgy érzem, hogy soha nem hallgat meg, csak a saját sérelmeit rója fel nekem.
elég hosszú a történet.
most szükségem lenne valakire, akik külsősként tudna segíteni, mert így, hogy benne vagyok, nem tudom objektívan nézni, hogy melyikőnk hol hibázik.
2013. jún. 14. 20:29
1/9 anonim válasza:
Így látatlanban annyit tudok mondani, hogy szerintem te sosem ismered el, ha te hibázol, és itt rontod el a dolgokat.
3/9 anonim válasza:
Nézz magadba. Ha tényleg nem találod a hibát, és úgy érzed a semmin veszik össze veled, akkor sajnos valószínűleg már nem szeret. Amikor az ember kiszeret a másikból, de gyáva szakítani, mindenen összeveszik a másikkal, ezzel szeretné elérni, hogy ne miatta és a kihűlt érzelmei miatt történjen a szakítás.
4/9 anonim válasza:
Ha gondolod írhatsz privátot, mesélhetsz!
5/9 anonim válasza:
Mi a probléma? Írd meg nyugodtan, megpróbálok segíteni!
6/9 A kérdező kommentje:
elég sokszor hajlandó vagyk beismerni, ha hibáztam, és azon vagyok, hogy jó irányba változtassunk, csak ő ezt kihasználva folyton rám hárít mindent, ő pedig nem hajlandó változni.
2013. jún. 14. 20:47
7/9 anonim válasza:
Képzeld,ezt a kérdést akár én is fel tehettem volna kicsit régebben.Ez,a tied egy halkdokló kapcsolat.És minél tovább húzzátok,annál rosszab lesz.Sajnálom,de ez van.
8/9 anonim válasza:
Hasonló helyzetben voltam mint te, és utólag kiderült, ő többet hibázott és nagyobbakat.
Lehet, hogy meg is csalt, és nem lett jó vége az egésznek. Kérdés, hogy mennyire durvul majd el a helyzet.
Mióta vagytok együtt? Mióta ismeritek egymást? Ezek is fontosak.
9/9 A kérdező kommentje:
5 hónapja vagyunk együtt, 5 hónapja és 2 hete ismerjük egymást :D
2013. jún. 14. 23:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!