Hogy szokjam le a vagdosásról?
Figyelt kérdés
Már több mint 1 éve, vagdosom magam. Mindig is érdekeltek ezek a depresszív, öngyilkos dolgok. Valamiért ezek szinte vonzottak engem. Egyszer rátaláltam 1 videóra amin a lány vagdossa magát. Azután több hétig az járt az agyamban, hogy ezt nekem ki kell próbálnom. Eleinte csak ollóval karcolgattam magam, de az annyira pici volt, hogy még vérezni se vérzett. Csupán fájt egy hangyányit. Majd kezdtem nagyobbakat, rendszeresebben. Most mát ott tartok, hogy szinte heti szintem 3x-4x is vagdosom magam. Ez attól függ milyen szar a hetem. Volt már hogy a hét minden napján vagdostam magam. De nem akarok, 1x elhatároztam, hogy nem vagdosom magam, de nem haladtam sokat. 3 hétig sikerült kibírnom. Persze hozzátartozik, hogy nyár volt..és akkor rövidgatya stb stb.. és emiatt bírtam. Már a húgom is kezdi észrevenni..nem akarom hogy a szüleim megtudják. :\ mit tegyek? légyszi segítsetek :(2013. okt. 31. 19:59
11/13 anonim válasza:
9, a problémák sora hosszú. Nagyjából annyi, hogy mindenki, akit szerettem, és közel álltam hozzájuk, az a kevés ember, mindannyian meghaltak, és nem maradt senkim. De elötte is voltak hatalmas problémáim a szüleimmel, csak akkor hirtelen a gyász mellett az is rámszakadt.
De 2 hónapja nem vágtam meg magam, ami eredmény ahhoz képest, hogy elötte kb minden nap.
12/13 anonim válasza:
Szia. En 14 eves vagyok es par honappal ezelott enis vagdostam magam. Hogy mi okbol az most mind1. Lenyeg a lenyeg.. ne csinald! Nem eri meg! Ezzel magadban is kart teszel, de ez annak is fajni fog aki szeret teged. Mikor anyu meglatta a vagasokat a labamon szonszerit ossze esett.. en korhazban keltem fel 1x annyira osszevagdostam magam... ha kesobbet talalnak meg felmoraval, lehet hogy meg is halok mert ugy elvagtam az eggyik utoerem. Nagyon szepen kerlek ra, ne csinald! Semmire se jó! Hallgas ram kerlek! Sok sikert! Es barmi tortenjen maradj eros!
13/13 anonim válasza:
Jaj Kicsim !A lányom Veled egy idős. Írhatnám, hogy ne tedd! De tudom nincs értelme. Mi a baj? Tudnék segíteni? Nagyon megértelek. Nem tudom hol laksz... Beszélgetnék Veled. Szeretnék segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!