Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez már pánikbetegség lehet?

Ez már pánikbetegség lehet?

Figyelt kérdés
Utóbbi időben egyre kevésbé van étvágyam, anyagi helyzetünk is nagyon megromlott és sokat stresszelek is. Ha megyek valahova és tudom hogy jól kell kinéznem mindenért bepánikolok, hogy áll ez a ruha az a ruha a hajam hogy áll pedig ezek nem is olyan drasztikus dolgok, mégis nagyon rosszul leszek ha valami nem klappol, leizzadok és a mozdulataim is teljesen dekoncentráltak. Ha egyedül vagyok valahol, ahol rengeteg ember körülvesz olyankor nehéz nyelnem, izzadok mint egy ló és hányingerem van. Legszívesebben hazáig futnék. Emellett másfél éve dohányzom napi szinten 4-5 szált szívok, és ha nem cigizek egy napig nemis a cigiért sóvárgok annyira, hanem ugyan ezek a tünetek 10x olyan erősen minden helyzetben. Ez mitől lehet ? 16/F
2013. okt. 31. 14:39
 1/4 anonim válasza:

En is panikbeteg vagyok,de nekem teljesen mas hogyha "rohamom" van. Altalaban akkor van "panikrohamom" amikor a multra gondolok,es az annyira rossz,hogy ugy gondolok ra vissza,mintha nem is elnek. Remegek,sirok. Hangokat hallok,de nem tudom beazonositani azt,aki epp hozzam szol.

Szerintem nem vagy panikbeteg :-)

2013. okt. 31. 14:45
 2/4 A kérdező kommentje:
Akkor egyszerűen csak stresz ?
2013. okt. 31. 14:47
 3/4 anonim ***** válasza:

lehet, hogy kezdodo panikbetegseg, de amit irsz a cigirol azok az elvonasi tunetek, es valoszinu az is stresszben tart, hogy az anyagi helyzetetek romlott.

En azt tanacsolnam, mivel a cigi is penzbe kerul, es ha az anyagi helyzetetek nem jo, akkor nem arra kene kolteni, szoval meg kene probalnod leszokni rola, hisz az egeszsegednek se jo az.

Leszokni csak fokozatosan szabad. Ha naponta 4-5 szalat szivsz, akkor pl matol kezdve probalj meg 3-4 et...ezt folytassad egy hetig, utanna 2-3 egy hetig, 1-2, 1 stb stb....ha azonnal hagyod abba akkor az elvonasi tunetektol rettenetesen fogsz szenvedni...

A cigi semmire se jo, nem oldja meg a problemakat, se nem lesz onbizalmad tole, es nem is nyugtat, ...csak azert tunik nyugtatonak mert ra vagy szokva es akkor nyugodsz meg ha elszivod...de attol is vagy feszult, mert nem szivtad el....raadasul most tapasztalod ha nem szivod el milyen rosszul erzed magad tole, tehat miert jo ez neked?...

Ha leszokas kozben a cigire nem elkoltott penzt bedobod egy perselybe, az osszegyult penzen vehetnel jutalombol vmit magadnak amit igazan szeretnel, egy uj ruhat, v egy etterembe elmenni. Ha megfogadod a tanacsot, es leszoksz, akkor mindenkepp meg kell erte magad dicserned, mert az egy nagyon nagy dolog lesz toled!...en kivanom hogy meg ma dontsed el es vigyed veghez...

2013. nov. 1. 04:02
 4/4 anonim válasza:
Szerintem csak így jön ki rajtad a stressz :)
2014. febr. 2. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!