Pánikroham lehetett?
Figyelt kérdés
Órán voltam, és az utolsó 5 percben nagyon erősen el kezdett fájni a hasam, aztán mentünk volna a következő teremben, de akkor már alig kaptam levegőt, remegtem és hirtelen rámjött az érzés, hogy sírnom kell. Az oszálytársaim próbáltak nyugtatgatni, de olyan érzés volt, mintha nem is lennék igazán ott, és csak látom az eseményeket, de nagyon nem fogom fel, és nem is tudok mit tenni ellene. Nem igazán volt meg ilyen, úgyhogy nem tudom, mit tehetnék. Előre is köszönöm!2013. okt. 16. 14:28
1/2 anonim válasza:
Van rá esély a fizikai tünetek alapján. De ezzel párhuzamosan valami félelemnek is fel "kell" lépnie pánikroham esetén.
Persze az embernek nem lesz csak úgy pánikrohama. Mik voltak az előzményei ennek az állapotnak?
2/2 anonim válasza:
Szia!
Igen, van rá esély sajnos! Tapasztalatból mondom.
Ajánlom ezt az oldalt, nem rég találtam, elég sok információ van a pánikrohamokról, pánikbetegségről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!